Redovisningskonsult till kundorienterad revisionsbyrå

Redovisningskonsult till kundorienterad revisionsbyrå

Är du en värdedriven redovisningskonsult som lockas av att arbeta med hållbara kundsamarbeten i ett öppet arbetsklimat? Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en i gänget på en familjär revisionsbyrå i centrala Sundsvall.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ess2 redovisning & revision AB.

Om företagetEss2 redovisning & revision AB är en uppdaterad revisionsbyrå som erbjuder mindre och medelstora företag konsultation inom redovisning, revision och kvalificerad ekonomisk rådgivning. Våren 2014 startade Ess2 sin verksamhet, med ledorden engagemang, tillgänglighet och stort kundperspektiv. Företaget präglas av flexibilitet och korta beslutsvägar vilket gör det enkelt att skapa kundspecifika anpassningar.

En målsättning är att skapa den bästa arbetsplatsen inom branschen för sina medarbetare. Nöjda och engagerade medarbetare skapar även en trygghet för kunder som erbjuds kontinuitet genom relationsskapande samarbeten. Du som medarbetare hos Ess2 kan se fram emot personlig och professionell utveckling i en uppdaterad revisionsbyrå!

ArbetsuppgifterSom erfaren redovisningskonsult hos Ess2 redovisning & revision AB arbetar du i ett öppet klimat med nära kontakt med medarbetare och kunder. Ditt arbete består av löpande bokföring, månads, kvartals - och årsbokslut, upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer, kundkonsultationer, samt rapporteringar till olika myndigheter. Det är en kundnära roll där du hanterar ett flertal kunder i varierande storlek och inom olika branscher. Arbetet präglas av personlig service och rådgivning, flexibilitet och relationsskapande.
  • Löpande bokföring
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisningar, deklarationer, rapporteringar
  • Kundkontakt och rådgivning
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial ekonomutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Två till tre års erfarenhet i en roll som redovisningskonsult, med fördel från byråverksamhet
  • Erfarenhet av inkomstdeklarationer, årsredovisningar och bokslut
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Ess2 redovisning & revision AB är måna om sin organisation och värdegrund och vi ser även att du som söker delar visionen om ett prestigelöst förhållandesätt när det kommer till att stödja kollegor och skapa en god kultur. Du arbetar nära medarbetare och relationsskapande gentemot kund så givetvis värdesätter du samarbete samt service med värdeskapande i fokus. Du trivs i en varierad roll där du har förmåga att arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning och anstränger dig för att leverera flexibla lösningar. Som redovisningskonsult ansvarar du för dina arbetsuppgifter och planerar och driver ditt arbete framåt där du dagligen prioriterar och strukturerar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonom, ekonomi, löpande bokföring, leverantörs-och kundreskontra, rapportering, konsult, uppföljning, analys, ekonomifunktion, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!