Redovisningsekonom till Kraften Invest

Redovisningsekonom till Kraften Invest

Har du erfarenhet av redovisning och är redo för nya utmaningar i ett expansivt bolag? Nu finns en spännande tjänst tillgänglig hos Kraften Invest!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kraften Invest.

Om företagetKraften Invest är en Sundsvallsbaserad företagsgrupp med ett 10-tal olika bolag och en omsättning på runt 80-100 miljoner kronor. Verksamheten ligger huvudsakligen inom fastighet och bygg men här ingår även redovisningsbyrån Sifferhuset och intressebolaget Backmarks. I koncernen finns både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom arbetar du med löpande redovisning brett över hela koncernen. Dina arbetsuppgifter består av löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, periodiseringar, avstämningar samt moms- och skattedeklarationer. I rollen arbetar du tätt tillsammans med resten av teamet på kontoret i centrala Sundsvall.

På Kraften Invest finns möjligheter att påverka och du är en del i att utveckla koncernens ekonomifunktion.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning/YH-utbildning inom ekonomi
  • Minst 2 års erfarenhet av redovisning
  • God data- och systemvana
  • Erfarenhet av arbete inom fastighets- eller byggbranschen är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska
I rollen som redovisningsekonom är du systematisk, noggrann och van att organisera samt prioritera i ditt arbete. Du arbetar mot deadlines varje månad och i det arbetat krävs att du är ansvarstagande. Du trivs och är van vid att arbeta i en föränderlig miljö där problemlösning- och samarbetsförmåga är viktigt. För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, är driven och vill utvecklas.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonomi, fastighet, redovisning, fastighetsbolag, fastighet, Sundsvall, service, momsredovisning, löpande redovisning
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!