Projektledare inom fiber till CDM Konsult AB

Projektledare inom fiber till CDM Konsult AB

Har du erfarenhet av projektledning/arbetsledning och vill arbeta i en roll med stort ansvar? Vi söker nu en projektledare inom fiber till CDM Konsult AB! För rätt person finns även utvecklingsmöjligheter till en roll som projektchef.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att CDM Konsult har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CDM Konsult en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCharles Derek Martin Konsult AB grundades 2019 med huvudinriktning mot fiber- och markentreprenad. Företagets säte ligger i Sundsvall med arbeten som bedrivs både nationellt i större delar av Sverige samt internationellt.

CDM Konsult tillhandahåller byggledning, projektledning, projektering, administration, drift, service och utförande för fiberutbyggnad, likaså gäller för schakt och förläggning. Allt för en lyckad entreprenad.

Deras ambition är att bygga vidare och bredda deras kompetens och maskintillgång ytterligare för att kunna driva entreprenader i sin helhet i egen regi, där de bygger kvalitativa nät efter tillämpad byggstandard utan anmärkning.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för hela leveransen i pågående projekt. Du driver projekt från start till mål och ansvarar för att kvalitet, tidsplan och budget går i linje med uppsatta mål. Som projektledare är du ute på sajt under projektets uppstart och vid kvalitetskontroller. I kvalitetsarbetet ingår att upprätta protokoll och riskanalyser, samt att säkerställa att teknikerna på sajt har rätt förutsättningar för att utföra arbetet. Utöver det hjälper stöttar du bolagets VD med att upprätta offerter.

Teamet består av 13 personer, däribland, VD, fibertekniker, projektadministratör och maskinförare. Förutom ditt team samarbetar du med beställare och underleverantörer. Du utgår från Sundsvallsområdet i största mån, men det förekommer även kortare resor till andra orter.

Formella krav
  • Erfarenhet av projektledning och/eller arbetsledning
  • Erfarenhet inom telekombranschen och/ eller byggbranschen
  • B-körkort
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
I rollen som projektledare krävs det att du har en god förmåga att driva arbetet framåt eftersom du driver flertal projekt parallellt. Därav krävs det även att du har en god förmåga att arbeta strukturerat. Då du samarbetar dagligen med både beställare och kollegor ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: April/Maj 2021
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, projekt, projektledare, projektchef, ledarskap, arbetsledare, riskanalys, kvalitet, kvalitetskontroll, fiber, fibernät, telekom, bygg, entreprenad, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!