Platschef till byggbolaget YIT

Platschef till byggbolaget YIT

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap och en bakgrund inom byggbranschen med fokus på mark och anläggning? Är du en arbetsledare som vill ta nästa steg i karriären? Vi söker dig som är en erfaren ledare med stort driv att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare

Om företagetYIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

ArbetsuppgifterRollen som platschef på YIT innebär att du ansvarar för hela projektet från byggstart till färdigt överlämnande. Du ansvarar för projektets planering och genomförande däribland ekonomi, tidsplaner, personal och kvalitet. Vidare innehar du det övergripande personalansvaret samt ser till att rätt material och resurser finns på plats. Du samarbetar nära med arbetsledare och övriga tjänstemän för att säkerställa leveransen.

Formella krav
  • Byggteknisk utbildning/ eftergymnasial utbildning inom bygg, mark och anläggning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Erfarenhet inom byggproduktion är starkt meriterande
  • Erfarenhet inom arbetsledning, ekonomi, kalkylering och projektledning är starkt meriterande.
  • Kunskaper inom infrastrukturprojekt är meriterande
  • Betong klass 1-behörighet är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen som platschef ser vi att du är en engagerad och driven person som lätt tar egna initiativ och drivs av att arbeta lösningsfokuserat. Du ser dig själv som en naturlig ledare samt lagspelare och du har lätt för att motivera och driva andra människor. Vidare arbetar du strukturerat, har lätt för att fatta beslut samt att du är duktig på att planera. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet för denna tjänst.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos YIT.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, ledare, mark, anläggning, bygg, Sundsvall, infrastruktur, arbetsledare
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.