Platschef med erfarenhet inom infrastruktur till YIT

Platschef med erfarenhet inom infrastruktur till YIT

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap och en bakgrund inom byggbranschen med fokus på mark och anläggning? Är du en problemlösande praktiker som drivs av att motivera andra? Vi söker dig som är en erfaren ledare med stort driv att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare.

Om företagetYIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

ArbetsuppgifterI rollen som platschef kommer du att vara ytterst ansvarig för att driva och leda byggprojekt från start till färdigt överlämnande. Du har en given ledarroll då du ansvarar för bland annat projektplanering, beräkning av tidsplaner och resurser, arbetsmiljö, ekonomi, kvalitet och medarbetare i projekten. Som platschef kommer du att leda personal och underentreprenörer, att planera, leda och samordna byggprojekt. Vidare kommer du tillsammans med dina medarbetare arbeta med måluppsättning och deadlines. Du kommer till största del att arbeta ute på fält men även arbeta från företagets kontor i Sundsvall.

Formella krav
  • Byggteknisk utbildning/ eftergymnasial utbildning inom bygg, mark och anläggning
  • Erfarenhet inom byggproduktion är starkt meriterande
  • Erfarenhet inom arbetsledning, ekonomi, kalkylering och projektledning är starkt meriterande.
  • Kunskaper inom infrastrukturprojekt är meriterande
  • Betong klass 1-behörighet är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen som platschef ser vi att du är en engagerad och driven person som lätt tar egna initiativ och drivs av att arbeta lösningsfokuserat. Du ser dig själv som en naturlig ledare samt lagspelare och du har lätt för att motivera och driva andra människor. Vidare arbetar du strukturerat, har lätt för att fatta beslut samt att du är duktig på att planera. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet för denna tjänst.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, ledare, mark, anläggning, bygg, Sundsvall, infrastruktur , arbetsledare
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.