Orderadministratör / Teknisk support / Administratör

Orderadministratör / Teknisk support / Administratör

Vill du arbeta i en administrativ roll där du får arbeta nära kunder och kollegor? Lockas du av att tillhöra ett team och vill du arbeta i en teknisk bransch? Vi söker dig till en tjänst som orderadministratör till ett ledande företag inom telekombranschen.

Om företagetFöretaget verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Sundsvall, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Denna tjänst är ett långsiktigt uppdrag och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör har du en tudelad roll, där du dels arbetar administrativt med orderläggning och dels arbetar supporterande mot företagskunder. Du arbetar på ett rullande schema och har orderadministrativa uppgifter under tre veckor för att sedan agera kundsupport över telefon under en veckas tid. Teamet du tillhör arbetar med molnbaserade telefonväxellösningar och tillsammans arbetar ni för att skapa nöjda kunder och ett effektivt arbetssätt. I början av din anställning erbjuds du även en gedigen introduktion av dina kollegor och din närmsta ledare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett tekniskt intresse och som trivs i en roll där du får strukturera och driva ditt arbeta framåt. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar till andra. Vidare trivs du i en social roll där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och även levererar god service till dina kunder.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Administratör, administration, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, teknisk support, 1st line, first line, supportdesk, support, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.