Montageledare el / kontrollanläggning

Montageledare el / kontrollanläggning

Bor du i Norrland och har erfarenhet inom el-entreprenader och vill ta nästa steg och utvecklas i vårt projektteam?

Om företagetONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Enheten Entreprenad inom One Nordic utför omfattande totalentreprenader och utförandeentreprenader inom vattenkraft och fördelningsstationer. För att kunna hantera alla typer av uppdrag har de byggt upp en omfattande kunskapsbas med fokus på ledande teknik. De har kompetens och erfarenhet inom både el, mekanik, automation och teleteknik.

Var med och utveckla ONE Nordic! De är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. De vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre och för att nå dit behöver de kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. De är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

ArbetsuppgifterI rollen som montageledare mot kontrollanläggning har du en produktionsledande funktion och deltar fysiskt i arbetet ute på kundanläggningar. Du behöver inneha kunskap av elteknik för att självständigt kunna utföra arbetet på aktuella anläggningar. Vidare genomför du uppdragen enligt affärsområdets angivna processer där du ansvarar för att uppdraget fortlöper ekonomiskt, operativt, kvalitets- och tidsmässigt enligt givna ramar. Du kommer att utföra arbeten främst i vattenkraftverk med olika entreprenader typ kontrollanläggning, lågspänningsställverk samt allmän kraft och belysning.

Arbetet är förlagt ute hos kund och du ligger borta stora delar av din arbetstid med traktamente mellan måndag-torsdag och jobbar ofta in fredag.

Formella krav
  • Minst gymnasieutbildning med inriktning inom exempelvis el/elkraft
  • Arbetslivserfarenhet inom el-entreprenader
  • Kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som montageledare på ONE Nordic är du kommunikativ och samarbetar med både kunder och underentreprenörer. Du är initiativtagande och motiveras av att sätta igång samt driva projekt framåt. Vidare har du en förmåga att strukturera ditt arbete och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp mål och hålla tidsramar där du är mån om att arbeta till dess resultat är uppnått. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att ONE Nordic har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ONE Nordic en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hemstationerad med etableringstillhörighet beroende av hemort
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montage, el, kontrollanläggning
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.