Kalkylingenjör med erfarenhet inom anläggning

Kalkylingenjör med erfarenhet inom anläggning

Är du en strukturerad och noggrann mättekniker som vill ta nästa steg i karriären och arbeta detaljfokuserat?

Om företagetYIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

ArbetsuppgifterI rollen som kalkylingenjör är du med från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Det innebär att du tar fram en kostnadsanalys, produktkalkyleringar och prisförfrågningar. Du kommer analysera, identifiera risker samt att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt. Du arbetar självständigt och samarbetar nära inköpare, projektingenjörer, platschefer och arbetschef som du stöttar med mängdberäkningar och övrigt kalkyleringsunderlag.

Formella krav
  • Byggnadsteknisk utbildning eller annan arbetserfarenhet inom anläggningsbranschen är meriterande
  • Arbetserfarenhet från byggbranschen i form av mättekniker, produktionsprojekt, kalkylarbete eller projektekonomi
  • Goda datorkunskaper inom Excel
  • Erfarenhet av kalkyleringsprogram (exempel MAP) samt kunskaper inom kontraktsadministration är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har ett stort intresse för byggbranschen och trivs med att arbeta i flera projekt samtidigt. Du är strukturerad och noggrann med vana att arbeta mot deadlines. Du förstår även affärsmässighet och drivs av att ge god service. Vi ser att du har en god affärsförståelse och besitter en god analytisk förmåga både vad gäller text och siffror och uppskattar så väl strukturerat som organiserat arbete.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos YIT.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kalkylingenjör, MAP, byggbranschen, mättekniker, produktionsprojekt, kalkylering, bygg, mark, anläggning, kalkyl, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.