Junior projektledare / Byggledare inom bygg till Sweco

Junior projektledare / Byggledare inom bygg till Sweco

Har du utbildning och erfarenhet inom projektledning, bygg eller entreprenad? På Sweco får du nu möjlighet att utvecklas i en spännande miljö!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter med sina idag 400 projektledare i Sverige. Nu vill Sweco Management förstärka sitt team i Sundsvall.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare/byggledare har du ett varierande arbete där du planerar och genomför olika typer av byggprojekt i byggprocessens alla skeden. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer. Kunderna är såväl privata som offentliga fastighetsägare.

I ditt arbete driver du processer och har ansvar över frågor kring Projektledning, byggledning och projektering. Du tar fram projektbeskrivningar, jobbar i tidiga skeden, driver möten, har kontakt med beställare, konsulter, entreprenörer och berörda myndigheter. Du arbetar med tät uppföljning av projektets ekonomi och de regleringar som finns kopplat till projektet.

Du ingår i ett team på cirka 8 personer där ni samarbetar och stöttar varandra för att säkra kompetensöverföring samt leverera högsta kvalitet mot beställare och kunder.

Du får en väl genomgången introduktion med stöd av erfarna kollegor. På sikt kommer du att kunna driva dina egna projekt i varierande storlekar.

Formella krav
  • Utbildning till högskole- eller civilingenjör
  • Du har 2 års entreprenad, konsult eller beställarverksamhet
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av hållbarhetsfrågor och energifokus
  • Du talar och skriver på svenska
För att lyckas i rollen är du strukturerad och kan planera både ditt eget arbete och lägga upp strategier för gruppen och projektet i stort. Du trivs i en roll som ledare och har inga problem med att stå i centrum. Du är tydlig och lyhörd där du är en lagspelare men samtidigt inte räds att ta beslut. Kommunikation är ditt viktigaste verktyg och du kommer att samarbeta med flera olika aktörer dagligen. Ditt affärssinne och förståelse för alla olika parter i projektet är högst relevant för att kunna driva projektet framåt mot en tydlig målbild.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekteringsledare, entreprenad, entreprenör, konsult, beställarverksamhet, byggledare, projekt, bygg, civilingenjör, högskoleingenjör, Sundsvall, Sweco, besiktning, senior
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.