Junior arbetsledare till byggbolaget YIT

Junior arbetsledare till byggbolaget YIT

Har du tidigare erfarenhet från hantverksbranschen och vill ta nästa steg som arbetsledare? Vill du ha möjligheten att vara med och påverka i ett expansivt bolag? Ansök idag!

Om företagetYIT är Finlands största och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Inom koncernen utvecklar och bygger de bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. Företaget är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. YIT är verksamma i 11 länder och tillsammans med deras kunder skapar deras 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.
I Sverige är YIT verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med företagets kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.
Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. Företagets gemensamma omsättning för 2016 var närmare 3,4 miljarder euro. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

ArbetsuppgifterSom arbetsledare på YIT planerar, styr och följer du upp det dagliga produktionsarbetet. Du ansvarar för att beställa material samt att se till så att rätt maskiner finns på plats. Du planera så väl yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbete och kommer att arbeta i nära samarbete med platschefen och andra projektmedlemmar. Rollen innefattar inget huvudansvar gentemot projektets ekonomi eller personal, men i projektet förväntas du fördela arbetet och ansvara för allt ifrån 1 - 25 personer i aktuella projekt. Du sköter kommunikationen med leverantörer och ser till att tidsplanen efterföljs.

Jobbet kommer inkludera en del resande, där det kan förekomma att du ligger borta 4 nätter på en vecka beroende på projektets befattning

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet som hantverkare, anläggare eller mättekniker
  • Meriterande med tidigare erfarenhet som arbetsledare
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som arbetsledare är du en driven person som gillar att skapa struktur i vardagen. Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor och uppskattar ansvar. Vidare är du lösningsorienterad och engagerad i ditt arbete.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos YIT.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, anläggning, mätteknik, hantverk, arbetsledare, YIT, Sundsvall, snickare, byggprojekt, projekt, byggbolag
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.