Infrastrukturarkitekt till Tieto

Infrastrukturarkitekt till Tieto

Har du erfarenhet av att arbeta inom IT och Infrastruktur och vill ta nästa steg i din karriär? Tieto söker nu en Infrastukturarkitekt som kan leda deras tekniska team till nya möjligheter.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tieto har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tieto en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTieto är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterI rollen som Infrastrukturarkitekt kommer du utifrån färdiga lösningar, designa förslag till Tietos kunder. Du kommer även att ha ett ansvar över det tekniska teamet, där du ska leda och fördela ut arbetet. Vid behov kan du också arbeta som drifttekniker. Som Infrastrukturarkitekt kommer du även att medverka vid kundmöten, samt ha direkt kontakt med kunderna. Du kommer också att föra ett nära samarbete med leveransledaren.

Du kommer att ingå i ett team på 15 personer med varierande erfarenhet och kompetens. I dagsläget finns det en arkitekt i teamet och Tieto vill nu utöka denna kompetens.

Formella krav
  • Du har en ledarskapsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 10 års erfarenhet av IT
  • Erfarenhet av att arbeta som drifttekniker
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
Som Infrastrukturarkitekt kommer du att samarbeta med såväl kollegor som kunder, det krävs därför att du som person har en god kommunikativ förmåga, samt en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: Mars
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Infrastrukturarkitekt, infrastruktur, arkitekt, IT, teknik, design, drift, drifttekniker, skripta, Tieto
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.