IT-konsult inom infrastruktur till lokalt IT-bolag

IT-konsult inom infrastruktur till lokalt IT-bolag

Har du bred erfarenhet av IT-infrastruktur och vill arbeta i en kundnära roll? Har du erfarenhet av att jobba med server, kommunikation eller klienter samt är kundorienterad och redo för en ny möjlighet inom IT?

Om företagetGDM är ett IT-konsultbolag med kontor på tre orter i Sverige och har ca 120 anställda. De har sitt huvudkontor i Sundsvall med ca 100 medarbetare och erbjuder problemfri IT-infrastruktur till sina kunder genom hårdvara, tjänster, lösningar och support. Kunderna består av både små och stora företag och GDM arbetar för att ständigt ligga i framkant och utvecklas inom sitt område.

Här blir du en del av ett drivet team där du får arbeta i en engagerad och utvecklande miljö där fokus ligger på att bygga lönsamma affärer för företagets kunder.

Länk till hemsidan: https://www.gdm.se/

ArbetsuppgifterRollen som konsult består av två delar där du antingen som projektkonsult kommer utföra uppdrag i både kunders och företagets interna miljöer eller som resurskonsult där du arbetsleds av kund och är på plats i kundens lokaler. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att arbeta med design, installation och implementation. Vidare kommer du arbeta med implementation av kommunikation och klientlösningar såsom konfiguration och utrustning i olika former. Projekt och kunder varierar allt från storlek och branscher där du samarbetar nära projektledare och kundansvariga. I rollen krävs även flexibilitet kring att kunna arbeta med ett brett spann av infrastrukturlösningar och utrustning i olika former beroende på tidigare arbetserfarenhet och kompetens.

Formella krav
  • Minst 5 års arbetserfarenhet
  • Erfarenhet av Microsoft-och/eller Linux servrar
  • Konsulterfarenhet i kundprojekt
  • Övervakningssystem (ex OP5/Nagios) och VMware/Hyper-V är meriterande
  • Fortinet/Clavister och H3C/HPE är meriterande
  • Deployment Win 8/Win 10 och Applikationspaketering via ex SCCM är meriterande
  • ITIL är meriterande
Vi söker dig som är konsultativ och social. Du har ett starkt kundfokus och är van att samarbeta med såväl interna och externa parter. Detta innebär att du är flexibel och anpassningsbar gentemot alla typer av kunder och lyhörd vid deras behov. Vidare är du driven, nyfiken och har ett stort intresse för teknik och IT. Du arbetar lösningsorienterat, noggrant och har förmåga att prioritera. Slutligen är du affärsmässig och har alltid ett servicetänk i bakhuvudet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, infrastruktur, konsult, Sundsvall, microsoft, server, linux, OP5, Nagios, VMware, H3C, SCCM, ITIL, heltid, IT-konsult, Windows, Hyper-V,
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.