IT-Infrastrukturkonsult / IT-konsult / Driftpersonal

IT-Infrastrukturkonsult / IT-konsult / Driftpersonal

Har du erfarenhet av arbete i Windowsplattformen och vill arbeta i en roll med varierande uppdrag? Då kan du vara Why ITs nästa medarbetare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Why IT Solutions.

Om företagetWhy It Solutions grundades 2013. Deras mål är att bidra till kundernas resa för att uppnå deras mål genom att erbjuda spetskompetens inom IT. De hjälper kunden att konkretisera vad som behöver förändras och hur det ska genomföras för att den önskade verksamhets- och kundnyttan ska kunna realiseras. De stödjer även IT-avdelningar med produkter, lösningar, tjänster och kompetens inom infrastruktur samt hjälper IT-avdelningar att utveckla och förvalta sina IT-tjänster för att uppnå sina mål.

Why är ett växande företag som präglas av gemenskap, hjälpsamhet och prestigelöshet. På Why ser de inte kunder som ett uppdrag eller ett kundcase utan som ett samarbete där de tillsammans skapar lösningar. De samarbetar både med privat och offentlig verksamhet.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-infrastrukturkonsult arbetar du i varierande uppdrag ute hos kund. Dina främsta arbetsuppgifter innefattar applikationsdrift i Windowsmiljö, Office365, Exchange, Teams samt katalogtjänster som AD/ADFS. Vidare arbetar du strukturerat för att följa upp aktiviteter för att nå mål eller lösningar. Du fångar upp behov och omvandlar dessa till tekniska krav, agerar beställare eller samverkar med andra grupperingar inom IT-produktion.
  • Applikationsdrift i Windowsmiljö, Office365, Exchange, Teams samt katalogtjänster som AD/ADFS.
  • Omvandlar behov till tekniska krav
  • Agerar beställare eller samverkar med andra grupperingar inom IT-produktion.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av applikationsdrift i Windowsmiljö, Office365 och katalogtjänster
  • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Utbildning inom området är meriterande
För att trivas i rollen som IT-infrastrukturkonsult bör tycka om nya utmaningar och ha en vilja att utvecklas och lära dig mer då du kan få möjlighet att arbeta i olika uppdrag hos olika kunder. Du ska vara lösningsorienterad och kunna jobba strukturerat för att på ett effektivt sätt hjälpa kund efter behov. Vidare tror vi att du har ett brinnande intresse för IT då du har möjlighet att lära dig specialistkompetenser och växa internt på Why IT.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, infrastruktur, infrastrukturkonsult, IT, Windowsplattform, Windows, katalogtjänster, AD, ADFS, Office 365, IT-infrastruktur, driftpersonal, IT-produktion, heltid, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!