Enterprise arkitekt till Tieto

Enterprise arkitekt till Tieto

Har du en lång erfarenhet av att arbeta inom IT och infrastruktur? Vill du ta nästa steg i din karriär? Just nu söker Tieto en Enterprise arkitekt till deras kontor i Sundsvall. Där du får möjlighet att designa spännande tekniska lösningar till Tietos kunder.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tieto har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tieto en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTieto är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterSom Enterprise arkitekt designar du utifrån kundens önskemål nya lösningar i helt nya miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kravställning, analys, design och uppföljning. Du kommer att ha direkt kontakt med Tietos kunder och kommer delvis ha en säljande roll där du säljer in lösningar till kunden. Kunderna du arbetar mot kommer framförallt att vara statliga myndigheter men även privata företag. I ditt arbete kommer du att arbeta efter TOGAF eller liknande standarder som ramverk, samt att du kommer att designa i program som Microsoft Visio.

Du kommer att ingå i ett team på 15 personer med varierande erfarenhet och kompetens. I dagsläget finns det en arkitekt i teamet och Tieto vill nu utöka denna kompetens.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik
  • 10 års erfarenhet av IT
  • Du har erfarenhet av Microsoft Visio eller motsvarande program
  • Meriterande att du arbetat efter TOGAF standard.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
Som Enterprise arkitekt har du mycket kontakt med kunder och behöver på så vis vara serviceinriktad. Du behöver också vara drivande och ha en vilja att utvecklas då du jobbar i en bransch som ständigt förändras.

Övrig information
Start: Mars
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Enterprisearkitekt, arkitekt, Tieto, teknik, design, drift, Microsoft Visio, TOGAF, IT
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.