Drivna Javautvecklare sökes till internationellt IT-bolag

Drivna Javautvecklare sökes till internationellt IT-bolag

Är du en skarp Javautvecklare som motiveras av en kreativ miljö och vill arbeta nära kund? Vi söker nu dig som vill arbeta med systemutveckling hos ett ledande internationellt IT-bolag.

Om företagetFöretaget erbjuder omfattande lösningar inom IT i både privat och offentlig sektor. Företaget har idag en stor roll på marknaden och använder sina tjänster för att skapa lösningar, modernisera, digitalisera och skapar nya möjligheter för sina kunder. Arbetet sker nära kunden för att skapa en förståelse för deras unika behov och specialiserade IT-lösningar och tjänster för att skapa affärsnytta för både lokala och globala kunder.

ArbetsuppgifterSom javautvecklare erbjuds du ett stimulerande arbete där du arbetar in-house med leveranser till kunder. Du kommer bli en del av ett team med upp till 40 personer där du huvudsakligen arbetar med problemlösning där du analyserar problemområdet och därefter uppgraderar, förenklar, förbättrar och konfigurerar kod för att öka användarvänlighet och funktionaliteten. Du förvaltar, strukturerar och designar ny kod för att hjälpa dina kunder att hålla sig uppdaterade i den snabbt utvecklande IT-miljön. Du kommer delta i olika stora projekt där du levererar själv eller tillsammans med dina kollegor.

Formella krav
  • Eftergymnasial IT-utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av Javautveckling
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi söker dig med ett stort intresse för IT och som brinner för programmering. Som person är du prestationsorienterad och drivs av problemlösning. Du är kommunikativ och socialt säker där du tror på dig själv och din kompetens för att självständigt kunna motiveras för och driva din strategi framåt samtidigt som du stöttar och gillar att se dina kollegor lyckas. Du trivs att arbeta brett med både mindre, rutinmässiga arbetsuppgifter liksom större arbetsuppgifter som kräver att du tänker utanför boxen för att lösa problemen. Vidare har du en stark ansvarskänsla, hög analytisk förmåga och är noggrann i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: javautvecklare, java, utvecklare, utveckling, IT, mjukvaruutvecklare, mjukvara, teknik, system, software developer, technology, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.