Byggsäljare / Innesäljare till Bergom Såg

Byggsäljare / Innesäljare till Bergom Såg

Har du en bakgrund inom byggbranschen och har en god känsla för service? Vi söker nu en rådgivande byggsäljare till Bergom Såg!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Bergom Såg har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Bergom Såg en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBergom Såg AB är ett handels-, entreprenad- och tillverkningsföretag inom bygg, trä och träbaserade produkter.

Företaget är under utveckling från ett familjeföretag till en modern mindre koncern. I dag består Bergom Såg av en bygghandel och brädgård inom bygghandelskedjan Bolist, husproduktion genom det egna märket Bergom Hus, bygg- och entreprenadverksamhet samt träförädling genom hyvleri och industrimåleri. I företaget arbetar ett tiotal anställda och verksamheten finns i Bergom, Matfors. Viktiga värderingar kännetecknas av ett stort kundfokus, hög servicegrad, rätt kvalitet och affärsmässighet. Företaget är inne i en stark utvecklingsfas och söker därför nya medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som byggsäljare arbetar du med försäljning och rådgivning av företagets produkter, där Bergom Såg har ett brett utbud inom byggmaterial. Du arbetar i företagets Bolist-butik där du bistår besökande kunder med byggteknisk rådgivning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ordermottagning, samt att upprätta kalkyl och offert vid försäljning.

Formella krav
  • God kunskap inom byggmaterial
  • Erfarenhet av kalkylering
  • Du har en god känsla för service
  • B-körkort
  • Kunskap i Microsoft 365 är meriterande
I rollen som byggsäljare har du en rådgivande funktion och vi ser därför att du är en person med kompetens inom området, samt att du har en förtroendeingivande framtoning. Vidare så ser vi att du är en prestigelös person som kan stötta dina medarbetare vid behov.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Matfors, Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, säljare, sälj, försäljare, rådgivare, service, bygg, byggnad, byggmaterial, bygghandel, handel, kalkyl, kalkylering, Matfors, Sundsvall, Bolist
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!