Byggsäljare / Byggrådgivare till Bergom Såg

Byggsäljare / Byggrådgivare till Bergom Såg

Har du en bakgrund inom byggbranschen och har en god förmåga att etablera relationer? Vi söker nu en relationsskapande byggsäljare till Bergom Såg!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Bergom Såg har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Bergom Såg en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBergom Såg AB är ett handels-, entreprenad- och tillverkningsföretag inom bygg, trä och träbaserade produkter.

Företaget är under utveckling från ett familjeföretag till en modern mindre koncern. I dag består Bergom Såg av en bygghandel och brädgård inom bygghandelskedjan Bolist, husproduktion genom det egna märket Bergom Hus, bygg- och entreprenadverksamhet samt träförädling genom hyvleri och industrimåleri. I företaget arbetar ett tiotal anställda och verksamheten finns i Bergom, Matfors. Viktiga värderingar kännetecknas av ett stort kundfokus, hög servicegrad, rätt kvalitet och affärsmässighet. Företaget är inne i en stark utvecklingsfas och söker därför nya medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som byggsäljare arbetar du med försäljning och rådgivning av företagets produkter, där Bergom Såg har ett brett utbud inom byggmaterial. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ordermottagning, kalkyl samt offertskrivning av byggmaterial och byggprodukter. Du arbetar relationsbyggande för att upprätthålla kontakten med företagets befintliga kunder, samtidigt som du bearbetar nya samarbetspartners. Utöver det arbetar du till stor del i företagets Bolist-butik där du bistår besökande kunder med byggteknisk rådgivning.

Rollen innebär ett stort eget ansvar kopplat till försäljning och detta ställer krav på att du trivs i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning inom byggbranschen och branschkunskap
  • Erfarenhet av kalkylering
  • Du har en god känsla för service
  • B-körkort
  • Kunskap i Microsoft 365 är meriterande
I rollen som byggsäljare krävs det att du har en god förmåga att etablera och vidareutveckla relationer, samt vårda befintliga relationer. Eftersom du har en rådgivande funktion ser vi att du är en person med kompetens inom området, samt har en förtroendeingivande framtoning. Då du driver arbetet kopplat till försäljning är det viktigt att du är van att arbeta självgående och driva ditt eget arbete framåt. Vidare så ser vi att du är en prestigelös person som kan stötta dina medarbetare vid behov.

Övrig information
Start: April 2021
Plats: Matfors, Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, säljare, sälj, försäljare, rådgivare, service, bygg, byggnad, byggmaterial, bygghandel, handel, kalkyl, kalkylering, Matfors, Sundsvall, Bolist
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!