Byggsäljare / B2B till Bygma

Byggsäljare / B2B till Bygma

Har du ett engagemang för att bygga långsiktiga relationer? Besitter du dessutom goda kunskaper om byggmaterial? Då kan du vara Bygmas nästa Byggsäljare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bygma.

Om företagetBygmas anläggningar finns idag på 17 orter i Mälardalen, Stockholm, Dalarna och Norrland. Gemensamt för alla deras anläggningar är att de endast säljer byggvaror och verktyg från väl beprövade kvalitetsmärken.

Under Bygmas långa historia har verksamheten alltid drivits utifrån samma grundläggande filosofi. Affärsmässighet, flit och framsynthet. En filosofi som kommer att känneteckna Bygma även i framtiden.

Bygma-koncernen sätter en ära i att tillgodose högt ställda krav och individuella önskemål från kunden. Detta sker dock aldrig på bekostnad av miljö eller säkerheten. Bygma ställer därför stora krav på sina leverantörer, inte bara i fråga om kvalitet, utan också när det gäller godkänd miljöklassning.

ArbetsuppgifterI rollen som Byggsäljare arbetar du med relationsbyggande försäljning mot såväl företag som privatpersoner. Du mottar kunder i Bygmas lokaler i Sundsvall, samtidigt som du arbetar med uppsökande försäljning mot befintliga och nya samarbetspartners. Huvudsakligen arbetar du förvaltande mot befintliga samarbetspartners. Som Byggsäljare har du en rådgivande funktion där du stöttar företagets kunder i planering, guidning och rådgivning gällande byggmaterial. I arbetsuppgifterna ingår även offertskrivning där du utifrån konstruktionsritningar skapar kalkyler och upprättar offerter.

Detta är en flexibel roll där du självständigt arbetar med att bibehålla och upprätta relationer med samarbetspartners. Är du intresserad av att hålla event eller på annat sätt anordna kundträffar uppmuntrar Bygma till det.

Formella krav
  • Du har bred kunskap inom byggmaterial
  • Du har god erfarenhet av kundkontakt
  • Du kan läsa och förstå offerter och konstruktionsritningar
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som är trygg i kundkontakten och har en god förmåga att bygga nya och förvalta befintliga relationer. Vidare har du en god förmåga att driva ditt eget arbete då du självständigt ansvarar för de samarbetspartners du bearbetar. Som Byggsäljare är det även viktigt att du har en god materialkunskap för att kunna bistå Bygmas kunder med den bästa byggrådgivningen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bygg, Byggsäljare, Byggrådgivare, Proffssäljare, säljare, försäljning, B2B, relationsbyggande, rådgivning, byggmaterial, offert, kundrelationer, kundbemötande, företag
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!