Byggprojektledare till Paralox

Byggprojektledare till Paralox

Har du erfarenhet från byggbranschen i form av större byggnationer som villa- och husrenoveringar, eller totalentreprenad? Vill du vara en del av ett företag i stor utveckling som har ett världsunikt och patenterat byggsystem? Vill du arbeta i en varierande roll där du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta utveckling?

Om företagetParalox AB har vidareutvecklat den sinnrika patenterade stomlösningen som bygger på flexibla väggblock, likt legobitar, med digitala lösningar och standardiseringar. I och med detta kan vi låta byggföretag erbjuda sina kunder byggnationer med fria former med ett direkt pris och snabba och koordinerade leveranser. Paralox system kan användas så väl till offentliga byggnader som till villor och fritidshus. Försäljningen till slutkund sker i hela landet via Paralox olika återförsäljare, där privatpersoner kan köpa ett nyckelfärdigt hus eller byggsatser. Den mest kända återförsäljaren är Kustvillan.

För mer information om företaget se http://paralox.se/

ArbetsuppgifterSom byggprojektledare ansvarar du bland annat för att planera och leda arbetet ute på byggplatsen. Du driver medelstora till stora byggprojekt där du ansvarar för att leda och fördela arbetsuppgifter och resurser utifrån behov. I arbetsuppgifterna ingår även inköp av underentreprenörer, dokumentation samt att åtgärda förändringar i behov och önskemål. Du kommer att arbeta i parallella husbyggen samtidigt, där du ansvarar för att fastställa och följa upp så väl budget, tidsplan som kvalitet. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Sundsvall.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning
  • Eftergymnasial utbildning meriterande inom branschen
  • Erfarenhet av ledande roll som t.ex. arbetsledare, projektledare är meriterande
  • Erfarenhet av byggproduktion är starkt meriterande
  • B-körkort
  • Svenska och engelska
Vi söker dig som har en stark drivkraft att utvecklas och kan styra ditt eget arbete framåt. Du är förändringsbenägen och trivs i en miljö med entreprenörsanda samt har förmåga att prioritera din tid då du ansvarar för att driva olika husprojekt samtidig. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös i ditt arbete samt är tydlig i din kommunikation både mot kollegor och leverantörer.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Paralox AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: byggsamordnare, byggbranschen, husbyggen, arbetsledare, projektledare, ledarskap, Sundsvall, Paralox,
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.