Agil Utvecklingsledare

Agil Utvecklingsledare

Har du erfarenhet av att arbeta med IT- och verksamhetsutveckling? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura en agil utvecklingsledare. Uppdraget pågår fr.o.m. 2020-09-07 t.o.m. 2021-03-07 med möjlighet till förlängning 6+6+6 månader. Detta är ett deltidsuppdrag på 80 procent.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklingsledare kommer du att att inom ramen för operativt arbete stödja det iterativa införandet av nya arbetssätt och metoder inom leveransområdet tjänster och infrastruktur, med målet att företaget ska etablera en egen förmåga att leverera IT-tjänster med den kvalitet och de ledtider som efterfrågas.

Du kommer att vara en länk mellan utvecklingsteamet och verksamhetsansvariga för att driva, genomföra, säkra och följa upp olika uppdrag inom leveransområdet. Du kommer att tillhandahålla stöd och facilitering av agila metoder så som impact, mapping, example mapping eller story mapping. Samt att du kommer att leda, stötta och coacha utvecklingsteam i en tid av ständig förändring.

Formella krav
  • Erfarenhet av ledande roller inom IT-utveckling
  • Erfarenhet av att jobba med verksamhetsutveckling kopplat till agila arbetssätt och digitala tjänster.
  • Meriterande med erfarenhet av process- eller värdeströmskartläggning
  • Meriterande med erfarenhet av att utbilda grupper i agila tekniker
  • Meriterande att inneha certifiering som Scrum Master och Scrum Product Owner.
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-09-07
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklingsledare, IT-utveckling, IT, agilt arbete, agila metoder, Scrum Master, verksamhetsutveckling, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!