Birsta Husbil söker mekaniker till deras verkstad!

Birsta Husbil söker mekaniker till deras verkstad!

Har du ett genuint intresse för att meka och vill utvecklas? Har du kanske tidigare arbetat som hantverkare eller vaktmästare? Detta är tjänsten för dig som är praktiskt lagd och vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi ser framemot din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Birsta Husbils räkning en mekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Birsta Husbil under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Birsta Husbil har både verkstad och butik, beläget i Birsta. De utför reparationer på alla märken och försäljning av allt från interiör till mekaniska delar och självaste husbilarna och husvagnarna. De är auktoriserade att utföra reparationer på märkena Polar, Solifer, LMC, Hymer, Hobby, Carado och Eriba.

Företaget söker nu en mekaniker som kan arbeta i verkstaden. Det är ett litet företag där det råder stor gemenskap, där alla hjälper alla.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Birsta Husbils önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension m.m.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker är arbetsuppgifterna väldigt varierande. Det sträcker sig från service till fukttester, byta och ersätta befintliga delar i både husbilar och husvagnar. Åtgärda olika typer av skador, och säkerställa att allt fungerar som det ska.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Reparera fuktskador
  • Tak- och väggbyten i husvagnar/husbilar
  • Åtgärda invändiga skador
Vi söker dig som

Är praktiskt lagd och händig som person. Kanske är du snickare eller mekaniker i botten, eller tidigare arbetat som vaktmästare. Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är meriterande om du arbetat med el dragning och/eller montage.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Birsta Husbil. Du är driven och händig som person. Vidare är du en lagspelare och gillar samarbete då du arbetar nära dina kollegor. Du följer instruktioner och är kvalitetsmedveten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Birsta Husbil AB håller till i nyrenoverade lokaler som ligger i populära Birsta köpstad endast 1 km från Ikea. Personalen har mångårig erfarenhet av branschen. I deras utställningshall på 1200 kvm visar de nya och begagnade husbilar och husvagnar. I deras butik hittar ni tillbehör från tyska Movera och svenska Kama, de har ett stort utbud och har leveranser varje vecka.
Deras verkstad har kapacitet att utföra alla typer av jobb på alla märken, de har avtal och samarbete med de flesta försäkringsbolagen. Målsättningen är att alltid sätta kund i fokus, och erbjuda hjälp hela vägen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.