Fordonstekniker till Mekonomen Bilverkstad Birsta

Fordonstekniker till Mekonomen Bilverkstad Birsta

Som Tekniker / mekaniker kommer du ingå i ett team med flera kompetenta medarbetare. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst ett par års erfarenhet från branschen, som trivs med att jobba självständigt och vill bli en del av vårt team. Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv och ansvarstagande person. Du gillar att jobba självständigt och är ansvarstagande. En av dina viktigaste egenskaper är att du har ett genuint biintresse och en stolthet i att utföra bra arbeten. Tjänsten kan stundtals kräva ett högt tempo. Du har B körkort och datorvana. Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete i ett roligt företag. Du kommer att ingå i ett glatt team.

KVALIFIKATIONER


Föratt vara aktuell för rollen ser vi att du har:
-Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
-Dokumenterad relevant utbildning
-Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
-God administrativ förmåga och datorvana
-Goda kommunikativa egenskaper
-Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten
är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson SIMON FAHLBERG
Telefon 0722384902
Email Mejla SIMON FAHLBERG
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/sundsvall/larlingsvagen-1-at3312-091
Sista ansökningsdag 26 juli 2020 (10 dagar kvar)