Fordonstekniker

Fordonstekniker

Brinner du för bilar och femstjärnig service lika mycket som vi gör? Hos Bilhallen i Sundsvall får du arbeta i en toppmodern anläggning. Som fordonstekniker kommer du att få vara med på en spännande resa vilket innebär att du bland annat får fortgående utbildning för att bli certifierad Kia Mastertekniker och jobba med framtidens bilar. Som mastertekniker kommer du vara en nyckelperson som jobbar med tät kontakt mellan verkstadsledning och teknisk support.

Om tjänsten

Som fordonstekniker utför du felsökning, service samt reparationer på personbilar. Du kommer att arbeta tillsammans med flera skickliga tekniker. Tillsammans levererar ni ett fackmannamässigt väl utfört arbete och bidrar till att vi överträffar kundens förväntningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och hunnit jobba minst ett par år som fordonstekniker. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Du är en trygg IT-användare, du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning.

Körkort

B- körkort erfordras

Typ
av avställning: Heltid (Vi tillämpar 6 månaders provanställning).

Lön:
Enl. överenskommelse

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut.

CV och personligt brev skickas till jobb@bilhallen.nu
Mer info
Kontaktperson Maria Nilsson
Telefon 060-14 41 70
Email Mejla Maria Nilsson
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilhallen.nu/#/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilhallen grundades 1964 i Viskan. Sedan 1988 finns vi i anslutning till Sundsvalls västra utfart – Nacksta.

Från och med januari 2017 ligger vår helhjärtade satsning på en framtid med Kia och begagnade bilar i våra nya lokaler på Mejselvägen 14. I Juli 2021 är Bilhallen en del av koncernen Bilgruppen i Norr som numer finns i Sundsvall, Kramfors samt Umeå med cirka 60st anställda på dessa 3 orter.