Fordonstekniker

Fordonstekniker

Bilfocus i Sundsvall AB är en Auktoriserad Subaru fullserviceanläggning som söker en kompetent fordonstekniker som ger det lilla extra.

Om dig.
Vi förutsätter att du som söker har flerårig erfarenhet som fordonsmekaniker och har minst B-körkort. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Arbetsuppgifter.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat felsökning, service, reparationer av Subarubilar, andra märken förekommer också då vi är en Ackrediterad Autoexperten verkstad. Alla typer av verkstadsjobb utförs i vår verkstad.

Anställningsform, Omfattning
Anställningen är en fast heltidstjänst

Ansökningarna skickas in med ert CV till oss eller så ringer ni till Stefan Bergström på 060-569040. stefan.bergstrom@bilfocus.nu

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt

Vid ev frågor kontakta: Stefan Bergström 060-569040 stefan.bergstrom@bilfocus.nu
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilfocus.nu/
Sista ansökningsdag 12 juli 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 44 år erfarenhet i bilbranschen har Bilfocus byggt upp en nöjd och trogen kundkrets från stora företag till privatpersoner. Subaru är vårt nybilsmärke som har Sveriges mest nöjda bilägare år efter år.