Bilmekaniker / Fordonstekniker

Bilmekaniker / Fordonstekniker

Bilfocus i Sundsvall AB är en Auktoriserad Subaru fullserviceanläggnig som nu söker ytterligare en kompetent fordonstekniker som ger det lilla extra.

Om dig.
Vi förutsätter att du som söker har erfarenhet som personbilsmekaniker. Vi ser gärna att du har dokumenterad gymnasial fordonsutbildning. Du har minst B-körkort samt ett stort bilintresse. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Arbetsuppgifter.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat felsökning, service, reparationer av Subarubilar, andra märken förekommer också då vi är en Accrediterad Autoexperten verkstad. Alla typer av verkstadsjobb utförs i vår verkstad utom plåt och lack.

Anställningsform, Omfattning
Anställningen är tillsvidare och Heltid.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt personliga brev & CV då anställning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Alla ansökningar behandlas konfidetiellt

Vid ev frågor kontakta: Dennis Bergström 060-569040 dennis.bergstrom@bilfocus.nu
Mer info
Kontaktperson Dennis Bergström
Telefon 060-569040
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilfocusisundsvall.com
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfocus startade 1976 i Sundsvalls innerstad, centralt och bra men dels hade våra kunder svårt med parkeringsplatser och vi växte snabbt och vart även för trångbodda. Efter tio år 1986 köptes ny fastighet på ca 1000 kvm vid E 4 syd ca 5 min från centrum där vår värksamhet har bedrivits i 22 år, men även där vart vi till slut för trångbodda. Så i mars 2008 flyttade vi in i vår nya större fastighet på kuben i sundsvall där vi blivit grannar med ett flertal andra märken.

Vi är specialiserade på 4-hjulsdrivna bilar där vi har marknadens största urval av modeller från personbilar till jeepar.

Subaru är vårt nybilsmärke, bilar med högsta kvalitet och med konkurrenskraftiga priser, fri service och förmånliga garantier. Vi byter även in fina begagnade bilar hela tiden där vi har marknadens förmånligaste priser och räntor för kunden.

Med 40 år erfarenhet har vi byggt upp en nöjd och trogen kundkrets från stora företag till privatpersoner.