El och Instrumentmontör

El och Instrumentmontör

Jobbeskrivning

Till vår enhet El och Instrument Sundsvall söker vi nu 8 stycken montörer. Bilfinger är innen i en expansiv fas och behöver därför tillföra den nuvarande organisationen med ytterliggare resurser. Bilfinger har en trygg tillvaro och räknar med stor tillväxt flera år framöver och det finns goda möjligheter att växa in i rollen och på sikt få ökat ansvar.

Vi söker dig som är utbildad inom El eller automation oavsett om du har flera års arbetslivserfarenhet eller om du är i början av din karriär och som ser fram emot att arbeta i en väl sammansvetsad grupp. Eftersom efterfrågan på våra tjänster är stor behöver vi växa inom alla led vilket betyder att vi söker allt från ledande montörer till yngre personer med mindre erfarenhet. Vill du arbeta på ett stort företag med stort lokalt engemang och inflytande där du erbjuds utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter så har vi kanske en tjänst åt dig. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bilfinger. Att du är hungrig och nyfiken på att lära dig mer för att utvecklas, samt att du har ett teknikintresse är viktigt för att trivas i rollen.

På uppdrag av kund utför vår enhet alla typer av installationer i både industriella och fastighets miljöer vilka kan bestå av:
 • Fiberinstallationer
 • Nätverksinstallationer
 • Belysningsinstalltioner
 • Kraft och ställverksarbeten
 • Brandlarm och säkerhetsinstallationer
 • Högspänning
 • Instrumentmontage
 • Rördragning
 • Korskoppling
 • Pneumatiska installationer
 • BUS Installationer
 • Programering
Din Profil

Du kan arbeta sjävständigt men samtidigt vara en lagspelare som inser värdet av sammanhållning i gruppen. Du har hög fokus på säkerhet och indentifireing av risker i ditt dagliga arbete. Du är nyfiken, ambitös och har en vilja att leverera kvalité i ditt utförande. Krav för tjänsten är:
 • Relevant utbildningen för ovanstående uppdrag eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • B-körkort
 • God svenska i tal och skrift
Ytterligare körkortsbehörigheter, certifikat och språkkunskaper är meriterande.'

Inom Bilfinger strävar vi efter god sammanhållning och fokuserar därför mycket på att bygga team i olika samanhang. För anställda inom företaget finns ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring och subventionerad lunchförmån.

Kontaktperson
Per Norberg, Grupp Chef
tel: 0705488755

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Sista dag att ansöka är: 2018-12-21

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster, verkstadsservice och montage inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.