Bilbolagets Skadecenter växer och behöver nu förstärkning av en skadetekniker. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets anläggning som ligger på Skönsmon i Sundsvall. Anläggningen är auktoriserad för Volvo, Ford, Renault, Dacia samt Mercedes och arbetar efter tillverkarnas arbetsbeskrivningar. Medarbetarna genomgår kontinuerligt generalagenternas utbildningsprogram.

Du får arbeta brett med alla moment i skadereparationen som t.ex. demontering av skadade delar, svetsning, felsökning, olika riktningsarbeten, plastlagning och montering efter lackering mm.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad skadetekniker och har jobbat flera år i yrket. Alternativt kanske du är en utbildad personbilsmekaniker med mångårig erfarenhet som nu vill byta inriktning och istället arbeta med dom omväxlande arbetsmomenten som ingår i arbetet som skadetekniker. God datorvana är önskvärt och B-körkort ett krav.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på kvalitet och noggrannhet och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över. Vidare är du ansvarstagande och en god lagspelare.

För Bilbolaget är det viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor. Vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och bidra till att ge kunderna goda upplevelser.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Mer info
Telefon 060-18 02 15
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget vill inge förtroende och skapa upplevelser utöver det vanliga.
Ambitionen är att alla som funderar på sitt bilrelaterade liv ska ha Bilbolaget i tankarna och se oss som en självklar partner. Bilbolagets vision är att vara det självklara valet, att erbjuda rätt lösning vid rätt tillfälle på ett omtänksamt, inspirerande och ansvarsfullt sätt för våra kunder, medarbetare och samhället.