Bilbolaget söker en bilskadetekniker till Sundsvall

Bilbolaget söker en bilskadetekniker till Sundsvall

Vill du arbeta med att reparera bilar? Är du noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad? Då har vi jobbet för dig!

Din nästa utmaning

I vårt team på skadeverkstan i Sundsvall är vi 20 medarbetare fördelat på skadetekniker, skadereglerare, reservdelsmän, plåttekniker och lackerare. Vi har egna omklädningsrum för kvinnor respektive män och hos oss är det viktigt med jämställdhet och allas lika värde.

Vår kvinnliga lackerare hos oss säger " Det som är bra med att jobba här på Bilbolaget är att alla får en lika rättvis chans på sitt yrke, man har respekt för nyanställda att det kan ta lite tid och man känner sig alltid välkommen"

Som bilskadetekniker hos oss kommer du att utföra reparationer på bilar samt byta vindrutor. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder ser vi att du är serviceinriktad, kunnig och ansvarsfull. För oss är det viktigt att vi som team är omtänksam, hjälpsam och stöttar varandra i vardagen. Arbetet som skadetekniker hos oss innebär både självständigt arbete så som att arbeta i grupp. Att du är både självgående och en lagspelare ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som har:
 • Dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker
 • Plåtslagarutbildning eller likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt
 • Ett giltigt körkort med minst behörighet B
Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
 • Friskvårdbidrag
 • Benefits förmånsportal
 • Förmånscykel
 • Personalrabatter på olika träningsanläggningar
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Personalrabatter hos samarbetspartners
 • Hälsoundersökning
 • Tjänstepension
 • Pensionsrådgivning
 • Frivilliga gruppförsäkringar
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 900 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken, Uppsala, Östhammar och Norrtälje.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.varbi.com
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (14 dagar kvar)