Servicesäljare

Servicesäljare

Som Servicesäljare har du kontakten med företagets kunder via telefonsamtal samt personliga besök i butiken. Utifrån framtagna kundlistor bearbetar du proaktivt våra kunder gällande service och reparationsarbeten, upprättar arbetsordrar och förbereder reservdelar. Du upprättar de service/reparationsdokument som krävs inför verkstadsbesöket, har kontroll över planerade jobb under dagen löper på enligt plan, fakturerar genomförda jobb och beställningar samt göra uppföljningar med kunderna. Du kommer jobba i ett större team där två personer har rollen som Servicesäljare.

Ett krav är att du har B-körkort, C-körkort är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet att jobba med kundrelationer, via telefon eller personliga kontakter. Du behöver inte erfarenhet från bil-, verkstads- eller lastbilsbranschen. Det är en fördel om motorintresse och grundläggande kunskaper om lastbilar finns - det allra viktigaste är att du har ett stort intresse att lära dig detta.

Du är kunnig i Office-paketet och pratar och skriver svenska utan problem. Som person är du kundorienterad och tycker om att ge bra kundupplevelser, är driven, vågar och har en vilja att lära och utvecklas samt är förändringsbenägen. Du har ett gott ordningssinne och struktur i ditt arbete.

Sista ansökningsdag är 1 juli, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Berners koncernen. Vi är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.