Mekaniker till Berners

Mekaniker till Berners

Söker du en tjänst som ligger i linje med din mekaniska kunskap? Vill du bli en del av ett företag som aktivt arbetar för en positiv företagskultur med nöjda medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Berners räkning en bilmekaniker till utrustningsenheten. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Berners. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Berners önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Berners fortsätter att växa och söker därför ytterligare en medarbetare till sitt härliga team. Du kommer vara en del av en stabil organisation som lägger fokus kring välmående personal. För att du ska komma in i arbetet på bästa sätt kommer du erbjudas en introduktion där dina kollegor finns som stöttepelare.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i utrustningsverkstaden tillsammans med dina kollegor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Leveransservice av nya bilar
  • Koppla in en dator i bilen för att få fram underlag på vad som ska monteras, tex motorvärmare, extraljus eller dragkrok
  • Ta bort transportsäkringar
Vi söker dig som

Innehar B-körkort. Vidare är du utbildad mekaniker eller har arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. Kanske har du tidigare erfarenhet av arbete i just bilverkstad.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Berners.
Du är händig och trivs i ett arbete som erbjuder möjlighet att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann i din natur och är inte rädd att låta fantasin flöda utan hittar kreativa lösningar på problem.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Berners Person och Transportbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare inom Volkswagen Group. Berners har fullserviceanläggningar med moderna verkstäder, reservdelsbutiker, däck och bilvård, samt försäljning av nya och begagnade personbilar och transportbilar. Berners jobbar aktivt med sitt värdegrundsarbete där målet är nöjda medarbetare och kunder. https://www.berners.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.