Tekniker till Audi

Tekniker till Audi

De bästa bilarna behöver de bästa teknikerna så nu söker vi dig som är redo för en ny utmaning och vill bli en del i vårt Auditeam!

Hos oss blir du en viktig kugge i ett team som med stor kompetens, engagemang och kundfokus alltid jobbar för att lösa kundens problem. Som tekniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande, har du några års yrkeserfarenhet är det ett stort plus, men det viktigaste är din vilja att utvecklas i rollen som tekniker då teknikutvecklingen går snabbt med digitalisering och elektrifiering i fokus. Du behöver också ha god datavana och B körkort.

Som person är du en problemlösare som inte tvekar att hjälpa till där det behövs. Du är också noggrann i ditt arbete, flexibel och självgående. Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala kompetens, samarbetsförmåga och att du bidrar med positiv energi till teamet. Vi jobbar nära våra kunder så det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och i ditt kundbemötande.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med gänget på Audi. Här får du arbeta med ett marknadsledande varumärke i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Välkommen med din ansökan senast 22 maj!
Vi behandlar ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.berners.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berners Person och Transportbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare inom Volkswagen Group. Berners har fullserviceanläggningar med moderna verkstäder, reservdelsbutiker, däck och bilvård, samt försäljning av nya och begagnade personbilar och transportbilar. Vi jobbar aktivt med vårt värdegrundsarbete där målet är nöjda medarbetare och kunder.

I vår produktportfölj finner ni varumärken som Audi, Skoda, VW, Seat och VW Transportbilar. Våra anläggningar finns i Östersund, Sundsvall och Härnösand