Erfaren skördar och skotarförare sökes till Sundsvall

Erfaren skördar och skotarförare sökes till Sundsvall

Vi söker dig, som är driven, kvalitetsmedveten, självgående skördar och skoterförare.

VARIERANDE JOBB
Vi utför i huvudsak gallring åt Norrskog med vår Komatsu 911.3 och Komatsu 840.4. Våra kunder är privatskogsägare som vi vill erbjuda högsta kvalitet på utfört arbete. Eftersom vi utför arbeten åt privatskogaägare utför vi även slutavverningar när vi ändå är på plats. Olika poster har olika förutsättningar med avseende på träslag, trädhöjd, bärighet, blockighet, lutning, antal sortiment och avläggets storlek. Detta ställer höga krav på våra duktiga förare att lösa olika typer av problem. Ingen gallring är den andra lik vilket gör jobbet mycket omväxlande.

FRITT ARBETE UNDER ANSVAR
Det är av stor vikt för oss att du är strukturerad, har lätt att ta till dig instruktioner, sköter om maskinen, jobbar bra i grupp och har ett trevligt bemötande mot våra beställare. Arbetet erbjuder mycket frihet under ansvar. Eftersom vi hanterar stora värden är det av stor vikt att du har ett utpräglat kvalitetstänk så att våra slutkunder blir glada över ett bra resultat.

OM OSS
Berixon Entreprenad AB har funnits i Sundsvall sedan 1979 och är ett stabilt anläggningsföretag. De flesta jobb som företaget utför har varit inom Västernorrlands län och där den absoluta merparten har varit inom Sundsvalls kommun. I företaget fokuserar vi på att ha trevligt på jobbet och bygga struktur för tydlighet. Vilket borgar för stort engagemang, kvalitet och produktion. Vi vill erbjuda våra beställare högsta kvalitet, bra service och hållbarhet.

Sedan 2012 har vi kört åt Norrskog där vi utför våra avverkningar idag.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM
Vill du bli en del av vårt team? Vi erbjuder två heltidsanställningar med timersättning till dig som har B-kort, Grön Synutbildning och maskinförarbevis. Det är meriterande om du har jobbat som skördar och skotarförare tidigare.
Mer info
Kontaktperson Rikard Erixon
Telefon 070-6092939
Email Mejla Rikard Erixon
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (46 dagar kvar)