Erfaren grävmaskinist sökes till Sundsvall

Erfaren grävmaskinist sökes till Sundsvall

Vi söker dig, som är en driven, självgående grävmaskin- och traktorgrävarförare.

VARIERANDE JOBB
Våra jobb sträcker sig från kabelgrävning till allt anläggningsarbete runt husbyggnation, dränering, schakter, stenläggning, murbyggnation, rördragning för vatten och avlopp samt tillhörande anläggningar. Under barmarkstiden är det framförallt grävarbeten vi utför, som även kan inkludera en hjullastare som servicemaskin. Vintertid kör vi snö åt Sundsvalls kommun och därför finns det körning året om. Maskinerna som finns i företaget är bandgrävare av olika storlekar, traktorgrävare, hjulgrävare, hjullastare och dumper.

FRITT ARBETE UNDER ANSVAR
Det är av stor vikt för oss att du är strukturerad, har lätt att ta till dig instruktioner, sköter om maskinen, jobbar bra i grupp och har ett trevligt bemötande mot våra beställare. Arbetet erbjuder mycket frihet under ansvar.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM
Vill du bli en del av vårt team? Vi erbjuder två heltidsanställningar med timersättning till dig som har B-kort, arbete på väg och maskinförarbevis. Det är meriterande om du har jobbat som maskinförare.
Mer info
Kontaktperson Rikard Erixon
Email Mejla Rikard Erixon
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berixon Entreprenad AB har funnits i Sundsvall sedan 1979 och är ett stabilt anläggningsföretag. De flesta jobb som företaget utför har varit inom Västernorrlands län och där den absoluta merparten har varit inom Sundsvalls kommun. I företaget fokuserar vi på att ha trevligt på jobbet och bygga struktur för tydlighet. Vilket borgar för stort engagemang, kvalitet och produktion. Vi vill erbjuda våra beställare högsta kvalitet, bra service och tillgänglighet.