Säljare till Berendsen Textil Service AB, Sundsvall

Säljare till Berendsen Textil Service AB, Sundsvall

Säljare

till Sundsvall

Vill du representera ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och vi söker nu en erfaren säljare som tycker att jobbet som fältsäljare är världens bästa jobb!

Vi är landet största leverantör av hyrmattor och ger våra kunder en snabb och personlig service. Vårt breda sortiment av mattor ger kunderna många olika valmöjligheter och vi garanterar våra kunder en hög leveranssäkerhet.

Tjänsten

Du får ansvar att skapa nya affärer i ditt distrikt med en egen budget. Du ansvarar själv för att boka dina kundbesök, skriva offerter, förhandla och skriva avtal. I tjänsten ingår fördelaktiga villkor, tjänstebil, bärbar dator, iPad mm. Vi erbjuder dessutom en trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor, löpande produktutbildning och professionell coachning.

Din profil
  • Du har uppnått goda försäljningsresultat i dina tidigare jobb. Meriterande är framgångsrik försäljning från liknande bransch, B2B
  • Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
  • Du har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat
  • Du tar ansvar för att leverera och att jobba utefter organisationens värderingar och mål
Vill du göra detta tillsammans med oss så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Krav

Du har naturligtvis körkort samt behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Anställning i ett stabilt marknadsledande bolag med konkurrenskraftiga förmåner och vi ser till att du utvecklas både personligt och professionellt med oss. Vår filosofi är att om du utvecklas och har roligt på jobbet så kommer resultaten!

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonas Söderström, Säljchef, på 070-965 43 67.

Vi jobbar med löpande urval, sök idag - du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!