Teknisk Utvecklare till Sundsvall

Teknisk Utvecklare till Sundsvall

Kunden bedriver livscykelhantering och systemförnyelse kring det COBOL-baserade produktionssystemet Unireg och dess ingående verktyg och miljöer. Uppdraget innebär att du ska kunna ge stöd och råd i utvecklingsfrågor samt driva livscykel- och förbättringsaktiviteter inom systemutveckling COBOL och dess verktyg. Även ingå i systemförnyelseuppdrag som en kompetensresurs. I vissa fall ska ren systemutveckling kunna levereras i agila team.

Drömkandidaten har:
  • God förmåga att samarbeta
  • God förmåga att vara lyhörd
  • God förmåga att arbeta självständigt
  • God förmåga att vara drivande
  • God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Kompetensnivån expert inom området COBOL-utveckling med tyngdpunkt på tekniska frågeställningar inom kodstruktur, utvecklingsmiljö, testmiljö och tillhörande verktyg.
  • Kompetensnivån hög inom området Microfocus COBOL.
Bonuspoäng för:
  • Kompetens inom området Subversion eller liknande verktyg.
  • Kompetens inom området Agil utvecklingsverksamhet med inriktning SaFe.
  • Kompetens inom området ledarskapsroller som till exempel projektledning, ScM, förändringsledning.
Barona

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Uppdraget pågår från och med 2020-08-10 till och med 2020-13-31 med möjlighet till förlängning. Uppdragens omfattning beräknas till 100% av en heltidstjänst där distansarbete är delvis tillåtet.

Vi kan inte ta emot ansökningar på e-mail men tveka inte att höra av dig med frågor till john.granlund@barona.se. Intervjuer hålls löpande och med bakgrund av omgående start kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.