Verksamhetsutvecklare till HSB Södra Norrl...

Verksamhetsutvecklare till HSB Södra Norrl...

-en varierad roll
Din uppgift blir att delta i och leda delar av HSB Södra Norrlands verksamhetsgemensamma utvecklingsprojekt, stötta befintlig systemförvaltningsorganisation och samordna miljö- och kvalitetsarbetet. Rollen ingår vid bolagets utvecklingsfunktion som omfattar tre medarbetare och du rapporterar till utvecklingschefen. Arbetsuppgifterna varierar men är i huvudsak relaterade till miljö- och kvalitet samt digitaliseringsområdet. Exempel på arbetsuppgifter är att medverka vid implementering av systemstöd och stötta i arbetet med att anpassa arbetssätt för att få ut bästa möjliga effektiviserings- och kvalitetsvinster när HSB digitaliserar olika tjänster. Ett annat exempel kan vara att ta fram och sammanställa bolagets hållbarhetsredovisning. Utöver detta förväntas du i nära samarbete med verksamheten vidmakthålla och utveckla ett levande miljö- och kvalitetsledningssystem som underlättar for HSB:s måluppfyllelse.

Din bakgrund

Du har någon form av högskoleutbildning i grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från likvärdig roll gärna från en medelstor organisation som projektledare eller verksamhetsutvecklare där du har fått arbeta med helheten. God kännedom om kvalitets-, miljö- och säkerhetskrav samt erfarenhet av processorienterat arbetssätt är meriterande. Du är driven, kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt.Vi kan erbjuda en utvecklande roll till dig som är intresserad av att lära dig en ny bransch på helhetsnivå och har lätt för att sätta dig in i verksamhetsbehov. Välkommen att visa intresse för att få vara med och driva dagliga förbättringar inom ett anrikt, värderingsstyrt bolag!
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 600 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också ca 2 000 hyreslägenheter i området. HSBs gemensamma värdegrunder utgörs av engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.
Läs mer på hsb.se.