Chef fastighetsförvaltare vid HSB Södra No...

Chef fastighetsförvaltare vid HSB Södra No...

- en utvecklingsorienterad och strukturerad ledare
Du leder utvecklingen av HSB Södra Norrlands förvaltningstjänster. Utifrån HSB:s gemensamma värdegrund ansvarar du för en enhet som består av femton medarbetare på tio orter inom HSB Södra Norrland på väg mot ett mer standardiserat arbetssätt och ökad tillväxt. I samråd med verksamhetsledningen och utvecklingsavdelningen tar du vid det pågående verksamhetsutvecklingsarbetet för fortsatt implementering, uppföljning och anpassning. Du har personal- och resultatansvar för förvaltarenheten samt kontorsansvar för HSB:s kontor i Sundsvall. Du arbetar nära dina medarbetare, kommunicerar målbild, tydliggör roller och ansvar samt skapar goda förutsättning för kompetensutveckling. Du har ett nära samarbete med affärschefer och kollegor inom hela regionföreningen samt övriga HSB-föreningar och bidrar aktivt till HSB Södra Norrlands måluppfyllelse. Tjänsten utgår från Sundsvall men resor till övriga kontor i HSB Södra Norrland kommer att förekomma. Din bakgrund
Vi ser att du tidigare arbetat i ledande befattning med resultat- och personalansvar inom fastighetsområdet eller motsvarande. Du bör ha goda tekniska kunskaper. Har du tidigare arbetat med förändringsledning är det meriterande. Du är en trygg ledare med starkt eget driv och ett affärsmässigt tänk. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och en tydlig kommunikation. Du delar vår värdegrund och är prestigelös.
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 600 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också ca 2 000 hyreslägenheter i området. HSBs gemensamma värdegrunder utgörs av engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.
Läs mer på hsb.se.