Atea söker RPA utvecklare till deras Sundsvallskontor!

Atea söker RPA utvecklare till deras Sundsvallskontor!

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då är den här annonsen riktad till dig!

Just nu söker Atea Sundsvall dig som vill jobba som RPA utvecklare. De erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ateas räkning en RPA utvecklare till deras team i Sundsvall. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Atea önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Hos Atea är det alltid nära till beslut. De satsar målmedvetet på coachande ledarskap och fokuserar på medarbetarnas personliga utveckling och hälsa. Ateas kultur präglas av värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Atea arbetar för att alltid ha stora saker på gång. Utmana sig själv och att medarbetarna ska våga gå sin egen väg är något de förespråkar. Detta uppnår dem tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Arbetsuppgifter

Som RPA konsult ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och att effektivisera sin verksamhet. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher.

Atea erbjuder dig en utvecklande roll där varje dag fylls av nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Utöver kunduppdrag kommer du medverka och bidra till Atea Sundsvalls affärsutveckling inom området. Du kommer också att delta i en hel del säljaktiviteter och kundevent.

Vi söker dig som
  • Har arbetslivserfarenhet från IT-branschen
  • Kunskaper inom programmeringsspråk som t ex C#, Java
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Atea. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem. Du är resultatinriktad, initiativtagande samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus.

START: enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Amanda Nilsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (91 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.