Affärschef sökes till Alltank i Sundsvall!

Affärschef sökes till Alltank i Sundsvall!

Missa inte chansen- här är drömjobbet för dig som har ett öga för försäljning! Rollen som affärschef innebär ett stort mandat i att forma och utveckla försäljningen för Alltanks stationer, kunder med egna tankar och butiker i Västernorrland och Jämtland. Är du visionären som längtar efter att verkställa dina idéer kring strategisk försäljning? Om detta stämmer, då vet vi att du kommer läsa resten av annonsen!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Alltanks räkning en affärschef och Alltanks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord och Alltank har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Alltank expanderar och behöver din hjälp i nästa steg kring försäljningsstrategi, rutiner och processer för att optimera den totala affären. Som affärschef är beslutsvägarna korta i ett nära samarbete med Alltanks ledning och du har ett stort mandat både i att komma med idéer och genomföra dem. Din arbetsplats är förlagd i Sundsvall och du kommer att ansvara för fyra Alltanksambassadörer och medarbetare, som är viktiga lagspelare i företagets alla kundrelationer.

Arbetsuppgifter

Vi kommer inte i förväg fastställa din arbetsbeskrivning till fullo då du själv ska få vara med och fastställa den, utifrån dina idéer och vår vision. Du kommer att ha ett helhetsansvar för Alltanks försäljning och kommer operativt, strategiskt och konsultativt arbeta med dessa frågor i samråd med marknadsavdelningen och VD.

Här kommer ett axplock från dina kommande ansvarsområden:
  • Upprätta försäljningsbudget och driva försäljningen framåt
  • Personalansvar
  • Vårda befintliga och skapa nya kundrelationer
  • Kvalité, miljö- och arbetsmiljöansvar för den egna enheten
  • Skapa affärsstrategier
  • Driva en ökad försäljning på stationerna
  • Samverka för att effektivisera butikernas varuflöde
Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av försäljningsutveckling. Vi ser gärna att du har en god ekonomisk förståelse och att du har haft ett personalansvar tidigare. Vidare har du B-körkort då resor förekommer i tjänsten samt att du kommunicerar bra på svenska både i tal och skrift.

Vi söker dig som drivs av att arbeta med all form av försäljning och som vill optimera affären. Vidare är du en förtroendeingivande person som vill utveckla dina medarbetare men också dig själv. Du är kreativ och prestigelös och sätter kunden i fokus. Slutligen tror vi även att du är initiativtagande och anser att mål är till för att överträffas.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se men ansökan görs via länken.

Information om kundföretaget

Alltank är en del av Sundfraktgruppen och förser regionens viktiga åkerier och entreprenörer med drivmedel och förnödenheter med mer än 40 stationer i Västernorrland och Jämtland. Alltank erbjuder leveranser till kunders egna tankar och bedriver även försäljning i butik och lager i Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.

För Alltank är miljö- och hållbarhetsfrågor frågor en viktig del av arbetet och avsikten är att skydda natur och samhälle mot negativ påverkan genom deras verksamhet. Därför arbetar Alltank aktivt med att erbjuda nya produkter som har mindre miljöpåverkan och mindre utsläpp av fossila klimatgaser än tidigare traditionella produkter.

Alltank - Framtiden är vår marknad!

Läs gärna mer om hur Alltank presenterar sig på deras hemsida: http://www.alltank.se/

Samt kring Sundfraktsgruppens hållbarhetsarbete på hemsida: https://www.sundfrakt.se/hallbarhet
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)