Montageledare till AkzoNobel Stockvik,

Montageledare till AkzoNobel Stockvik,

AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals (PPC) är en ledande global organisation i massablekningsteknik, kolloidal kiseldioxid och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknik som ofta används av kunder i en mängd olika industriella applikationer. AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals driver fyra produktlinjer: Expancel, LEVASIL, Kromasil och finkemikalier. Vårt huvudkontor ligger i Bohus, Sverige. Stockvik är en av de största siterna inom AkzoNobel i Sverige, med 380 personer som arbetar i tre olika affärsenheter: Pulp and Performance Chemicals, Surface Chemistry, Wood Finishes and Adhesives.

Site Stockvik är på en tillväxtresa och nu satsar vi inom projekt och underhåll.
Som en del i vår underhållsstrategi tar vi nu över större delen av underhållstjänsterna i egen regi och vår underhållsavdelning växer till över 50 personer. Vi kommer också att genomföra stora investeringar på siten de kommande åren och stärker därmed även upp vår projektorganisation. Vi söker dig med underhålls-, teknik- och projektkompetens som vill vara med och utveckla site Stockvik framåt. Vi erbjuder givande och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med framtidsanda.

Några av de tjänster som vi söker är el- och automationstekniker, montageledare, projektledare och underhållsingenjörer. Hittar du ingen tjänst som exakt stämmer mot din profil men är intresserad av vår organisation– skicka då gärna in en öppen ansökan till oss. (maria.myren@akzonobel.com)

Montageledare
Vill du arbeta i projektform och ha huvudansvar för montage? Vill du vara en förebild i vårt säkerhets- och förbättringsarbete?
Vi söker två montageledare till ett team på fyra som tillhör vår projektorganisation. Teamet är under uppbyggnad där du är en viktig del i att forma uppdraget och utveckla arbetsprocessen.

Om tjänsten
Som montageledare skall du på uppdrag av projektledare planera och samordna alla montagearbete i pågående projekt så att de kan utföras på bästa möjliga sätt avseende HSE, kvalitet och effektivitet. Du har en nyckelroll i montagearbetet och av projektets förlängda arm i säkerhets- och förbättringsarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att i god tid upprätta montageplaner och aktivitetslista som förankras med berörda funktioner.
  • Planera, leda och samordna montagearbetet mellan olika yrkesgrupper.
  • Samordning av stoppjobb med driften, planerare/beredare på underhåll.
  • Verka för att leverantörer arbetar på ett säkert och riskmedvetet sätt där säkerhet är högt upp på AkzoNobels agenda.
  • Genomföra riskanalyser
  • Delta i projektgrupp för projekt och ansvara för slutbesiktning av montaget.
  • Ibland ansvara för byggarbetsmiljösamordning för utförande av byggnads eller anläggningsarbete (BAS-U)


Vem är du?


Du har en gedigen bakgrund inom underhåll eller montage samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi tror att du har teknisk utbildning och vana av att arbeta i projektform. Personlig lämplighet är mycket viktigt i denna tjänst då det ställer mycket höga krav på förmåga att planera, koordinera och kommunicera för att nå resultat. I gruppsammanhang tror vi att du är en naturlig ledare och agerar som en förebild för andra avseende integritet och säkerhet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!


Ytterligare information


Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockvik. Ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruting.SE@akzonobel.com


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Technical Support manager Kenth Bergqvist tel 070-6707080 eller HR Maria Myrén 070-2191924.


För fackliga frågor, vänligen kontakta:


SAK, Carl Nordlander 070-3900964


Unionen, Mattias Andersson 060-134167


Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruting.SE@akzonobel.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.akzonobel.com
Sista ansökningsdag 24 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.