Elanläggningsansvarig

Elanläggningsansvarig

Adven söker Elanläggningsansvarig
På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.


Rollen

Adven befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer och skapa nya affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder men också för att bygga ett hållbart samhälle. Kanske är du vår framtida elanläggningsansvarig och tillika en duktig projektledare som kan arbeta med att hålla ihop elanläggningsansvaret på våra anläggningar i Sverige. Du kommer även att agera som tekniskt stöd i arbeten kring nya affärer.

Du erbjuds en roll med ett brett ansvarsområde och stor flexibilitet att planera dina dagar själv, där din huvuduppgift blir att tillsammans med engagerade kollegor utveckla och förvalta våra anläggningar.
Med din spetskompetens inom elkraft och tekniska lösningar har du chansen att leda och projektera våra anläggningar till nya nivåer!

Din stationeringsort kan vara på något av våra kontor i Sundsvall, Stockholm eller Malmö. Du kommer att rapportera till Regionchefen i någon av dessa regioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att vara elanläggningsansvarig för alla våra anläggningar i Sverige, Från Staffanstorp i söder till Rundvik i Norr. Arbetet kommer således innebära resor med övernattningar.

Dina ansvarsområden
  • I arbetsrollen kommer du vara elanläggning- samt elsäkerhetsansvarig och planera tillsammans med vår personal och våra underentreprenörer det systematiska underhållsarbetet på våra anläggningar i Sverige.
  • I din arbetsroll kommer du att vara anläggningsansvarig för våra TotalEl anläggningar som framförallt finns koncentrerade kring Västernorrland.
  • I arbetsrollen kommer det ingå att göra elektriska besiktningar av våra anläggningar i Sverige.
  • Arbete kommer till stor del vara baserat på de allmänna råd som finns författade i elsäk-fs 2008:3 rörande elektriska starkströmsanläggningar.
  • I arbetsrollen kommer du sätta standarden för hur nya anläggningar ska uppföras ur ett elanläggningsperspektiv. Du involveras som expert eller delprojektledare i våra tillväxtprojekt där elsäk-fs 2008:1 till stor del är styrande. (Elsäkerhetsverkets föreskrifter och allmänna råd om hur elektriska starkströmsanläggningar ska vara utförda)
  • Du ska vara väl förtrogen att arbeta enligt ESA.
Meriterande

Elbehörighet (ABL & ABH)

Vana att arbeta efter ESA och SSG

För att lyckas i den här rollen:

För att lyckas med ditt uppdrag tror vi att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning med elkraftinriktning och flera års erfarenhet inom anläggningsarbeten kring högspänningsanläggningar och projektledning.

Vidare tror vi att du har ett utpräglat sinne för ordning och reda, högt kundfokus och intresse för helhetresultat där du på ett affärsmässigt sätt kan vara stöd i investeringsbedömningar, och projektkalkyler.

Dina kontaktytor är många såväl inom Adven som med kunder, projektledare, konsulter och entreprenörer. Vi värdesätter därför dina sociala egenskaper, ditt sätt att samarbeta, samt en god förmåga att vidareförmedla kunskap till övriga intressenter. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Rollen innebär stor frihet under ansvar och Adven värdesätter därför mod att agera i kombination med lyhördhet.

Starten för din anställning sker enligt
överenskommelse.

Ansök nu!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan nu. Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adven.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av energi- och vattenlösningar i Norden och Baltikum. För industrier producerar Adven ånga, värme och kyla samt levererar olika lösningar som effektiviserar energi-, vatten- och materialförbrukning. För fastigheter erbjuder Adven uppvärmning och nedkylning baserat på fjärrvärme eller kundspecifika lösningar som nyttjar exempelvis bio- och geoenergi. Vår affärsmodell är baserad på fullservicelösningar och långsiktiga partnerskap.

Vi har en årlig omsättning på över 200m, och en total balansomslutning på 800m. Vi har nästintill 40 års erfarenhet, och omkring 370 experter anställda hos oss. Vi driver över 300 anläggningar med en total kapacitet på 1900MW.

Advantage in energy. For business, people and planet