Verkmästare till STS Birsta

Verkmästare till STS Birsta

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

STS söker nu

Verkmästare

Till vår anläggning i Sundsvall Birsta.

Vi söker nu en ny Verkmästare till vår verksamhet i Birsta.

STS Sundsvall är auktoriserade för både MAN och DAF. STS Sundsvall erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden är även ackrediterade för att "släcka 2:or" och färdskrivare.

Vår nya Verkmästare kommer hjälpa organisationen med att ta verksamheten till nästa nivå. En del i detta är att leva efter företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera via uppställda mål för kvalitet och miljö.

Den person vi söker skall ha ett driv och tydligt kundfokus. Erfarenhet från liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. För denna tjänst behövs bred praktisk kunskap av teknisk felsökning. Att ha en dialog med våra kunder är centralt och även den interna kommunikationen är mycket viktig. Du kommer att ha ansvar för den dagliga driften och fungera som en länk mellan den lokala platsledningen och vårt mekanikerteam. Det är meriterande om du har datorvana och erfarenhet av att jobba i verkstadssystem.

Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

STS är en stor familj som ger extra värde för såväl kunder som personal, därför uppmuntras all form av nätverkande mellan företagets olika verkstäder.

Om anställningen
STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Beräknad start för tjänsten beräknas till september eller oktober och anställningen sker direkt av STS.

Om du har frågor och funderingar
Vid frågor om tjänsten kontakta Driftschef Johan Hedberg på tfn: 072-500 52 08.

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Annica Johnsson på tfn: 070-28 28 414

Om ansökan
Tjänsten har start direkt efter semestern och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. De som inte kallas till intervju kommer att meddelas via mail.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Dessa intervjuer är beräknade att ske vecka 33 eller vecka 34

Välkommen med din ansökan!

Sökord: STS, Sundsvall, Adecco, verkmästare, teknik, teamledare, ledarskap, verkstad, transportutrustning, lastbilar, service, mekaniker
Mer info
Kontaktperson Annica Johnsson
Telefon 070-28 28 414
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.