Teknisk säljare till vvs-branschen

Teknisk säljare till vvs-branschen

Om tjänsten

Arbetet innebär att självständigt i samarbete med företaget ansvara för att proaktivt utveckla försäljningen i södra Sverige. Det innebär resor för att besöka både befintliga och nya kunder samt att vara delaktig i produkt-/sortimentsutveckling och marknadsföring. Tjänsten är heltid och du utgår från kontoret som ligger i Västra Västernorrland.

I din roll som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot inkommande kunders förfrågningar
  • Aktivt bearbeta befintliga och nya kunder
Bolaget kan erbjuda ett intressant försäljningsjobb till en varierande kundkrets i ett expansivt företag. För att kunna göra ett bra arbete så kommer de att genomföra ett bra introduktionsprogram för att lära känna företaget och våra produkter. Självklart kommer vi också att tillhandahålla alla nödvändiga hjälpmedel som krävs för att utföra arbetet.

Tjänsten som teknisk säljare är till en början ett konsultuppdrag med start efter överenskommelse. För rätt person finns möjlighet till anställning hos direkt hos kund.

Om dig
Vi söker dig som är en affärs- och serviceinriktad person med teknisk utbildning och erfarenhet av arbete med tekniska produkter. Dina personliga egenskaperna betyder mer än utbildning, erfarenhet, och ålder.

Viktigt är att du är självgående, gillar att träffa människor, bygga långsiktiga relationer och har ordning och reda.

Vi tar för givet att du talar svenska och engelska och har grundläggande datakunskaper. Du har B-körkort.

Meriterande är om du har erfarerenhet av CAD-ritning, byggbranchen alt golvärme.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för uppdraget johan.larsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, teknisk säljare, Västernorrland, Sundsvall, Ånge, Bräcke, resande, innesälj, kundvård, västra Västernorrland, utesälj, utesäljare, försäljare, kunder, uppvärmning, vvs, grossistproduktion
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Säljsupport, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.