Regional Branch Manager Adecco Sundsvall

Regional Branch Manager Adecco Sundsvall

Om tjänsten

I rollen som Regional Branch Manager har du personal-, budget- och resultatansvar för vårt General Staffing kontor i Sundsvall som idag arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Du kommer att ha ett operativt ansvar i driften vilket innebär att du arbetar med försäljning, kundbastillväxt, kund, konsult och medarbetarnöjdhet samt lönsamhet utifrån vår fastställda strategi. I ditt arbete ingår att bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden samt säkerställa att priser, lönesättning och marginaler följer Adeccos riktlinjer och aktuella avtal. Att aktivt uppnå och systematiskt följa upp kvalitetsmålen; Nöjda Kunder, Nöjda Medarbetare och Nöjda Konsulter genomsyrar det dagliga arbetet i hela vår organisation.

Om dig

Längtar du efter att utmanas i din vardag, är orädd och engagerad? Bra! Vi tror att du är en trygg person som är van att ta stort eget ansvar och att självständigt driva ditt arbete. Du motiveras av att bygga upp och bibehålla goda relationer, på en plats där du kan göra skillnad och du tvekar inte att anta en utmaning. För att lyckas i rollen är det av vikt att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Du är van att arbeta med kundkontakter och att skapa förtroendeingivande relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån konsult/bemanningsbranschen, dock värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vi är en global koncern vilket förutsätter att du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Vi söker dig som sprider din positiva energi till andra och du trivs i en arbetsmiljö som präglas av laganda, passion och hög professionalism. För dig som motiveras av att bygga upp någonting nytt så är detta en fantastisk möjlighet!

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 30 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Anställningen

Tjänsten som Regional Branch Manager är en intern tjänst på vårt trevliga kontor centralt beläget i Sundsvall. Tillsättning sker enligt överenskommelse med slutkandidat. Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan senast den 30 januari. Observera att vi behandlar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök om tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Det är av vikt att du svarar på eventuella mail med ovan steg för att komma vidare i processen.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta oss via mail, e-post: rekrytering@adecco.se

Observera att vi pga. GDPR ej kan ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.