PwC söker revisorsassistent!

PwC söker revisorsassistent!

Är du ekonomistudent och vill kickstarta karriären med ett extrajobb inom revision? PwC i Sundsvall söker nu en revisorsassistent med start i januari 2021.

Om tjänsten
Som revisorsassistent kommer du att arbeta i ett team och assistera teamet genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Du sitter på plats på kontoret i Sundsvall eller hemma och arbetar på distans.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning under januari. Vi söker studenter som vill jobba extra under hela studietiden. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om dig
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitetet och vill ha ett arbete där ditt stora intresse för revision och service kommer till nytta!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla och långvariga kontakter. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Din initiativförmåga och känsla för service samt ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Urvalsprocessen

Hela urvalsprocessen kommer äga rum digitalt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Stighall, på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 31 januari, men sök redan nu, intervjuer sker löpande!

Sökord
Revisionsassistent, revisorsassistent, Adecco, PwC, revision, student, extrajobb, ekonom, sundsvall, adecco student, ekonomistudent, assistent, avstämning
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.