VVS-konstruktör till Sweco Systems!

VVS-konstruktör till Sweco Systems!

Just nu söker vi en konstruktör inom VVS till Sweco Systems i Sundsvall. Har du ett stort intresse för konstruktion och vill ta ditt första steg i karriären? Har du en avslutad YH-utbildning eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning och ser Sweco som din nästa arbetsplats? Passa då på att ta den här möjligheten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en junior VVS-konstruktör till kontoret i Sundsvall. Sweco erbjuder konsulttjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem och IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är bäst i branschen när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. I Sundsvall kommer du tillhöra ett team på tio kollegor med varierad erfarenhet och stötta varandra tillsammans i projekten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Sweco. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som VVS-konstruktör ingår allt från utredningar i tidiga skeden till genomföranden, uppföljning och slutbesiktningar. Du kommer arbeta i olika projekt med bland annat CAD-projektering, konstruktion samt utredningar. Som ny i din roll på Sweco kommer du till en början främst bistå projektledarna och konstruktörerna för att succesivt arbeta dig in i rollen som konstruktör.

Du kommer till exempel att:
 • Rita och konstruera tekniska lösningar i CAD
 • Ansvara för viss rapportskrivning och dokumentationshantering
 • Bistå de mer erfarna med administrativ stöttning i projekten
 • Energiberäkningar och utredningar
Till dig som konsult erbjuder Sweco ett varierat och omväxlande arbete där du kommer ha mycket kontakt med både interna kollegor och externa kunder. De erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Swecos värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar vilket återspeglar sig i deras erbjudande där du kommer att arbeta med branschens senaste teknik och hjälpmedel.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad YH utbildning inom konstruktion eller Högskoleingenjörsutbildning med relevant inriktning, exempelvis maskiningenjör eller energiingenjör där du har berört området VVS-konstruktion.
 • Har tidigare erfarenhet av 3D-konstruktion i CAD, vänligen notera detta tydligt i ditt CV.
 • Talar och skriver såväl det svenska och engelska språket obehindrat.
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av VVS/rörkonstruktion projektering, men detta är inget krav för tjänsten.

Som person söker vi dig som är initiativtagande, positiv och har ett eget driv. Du har god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor då du kommer arbeta nära i team. Vidare ser vi att du är en problemlösare som gillar att sätta dig in i arbetsuppgiften, arbetar fokuserat och med målfokus för att göra det bästa för att hitta lösningen. Eftersom du kommer vara ny i rollen ser vi också att du är prestigelös och har intresset för att sätta dig in i uppgifter för att utvecklas och lära dig mer av rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltidsuppdrag
 • Arbetstid: Kontorstid, 8-17
 • Placering: Sundsvall, Centralt
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som har 5300 personer anställda i Sverige, men som har uppdrag i över 100 länder. Sweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Se mer om vilka Sweco är!