Tjänstespecialister sökes till SDC, för uppdrag inom support och testning!

Tjänstespecialister sökes till SDC, för uppdrag inom support och testning!

Har du ett It-tekniskt intresse? Tycker du om att ge service och arbeta med problemlösning? Då har vi ett spännande uppdrag till dig! SDC ses som skogsnäringens IT-företag. Skogsbranschen utvecklas genom digitalisering och nya förväntningar från både kunder och leverantörer uppkommer ständigt. Genom den förändrade teknik- och utvecklingsprocessen som pågår inom SDC söker de nu förstärkning till deras supportfunktion med fem nya tjänstespecialister som till en början kommer att arbeta fokuserat med testning av SDCs nya system.
Intresserad? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kund SDCs räkning fem tjänstespecialister till deras support. SDC är Skogsnäringens IT-företag och är en opartisk organisation som ägs gemensamt av virkesmarknadens parter. I princip all den skogsråvara som mäts in av landets virkesmätningsföreningar redovisas genom de system som SDC äger och förvaltar. Då digitalisering och effektivare system står högt prioriterat söker de nu fler tjänstespecialister som vill vara en del av SDC framtida utveckling.

SDC erbjuder ett varmt och öppet klimat där kulturen präglas av kommunikation och högt i tak. De anordnar ofta personalaktiviteter såsom att gå på hockeymatcher och andra fritidsaktiviteter för att bygga stabila team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SDC. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå så länge behovet kvarstår. Till en början anställs du på 6 månader, men goda chanser finns att blir kvar länge på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som tjänstespecialist kommer du till en början att arbeta fokuserat med testning av SDCs nya system, för att från januari 2019 kliva över på deras interna supportfunktion. SDCs support har i uppdrag att ge sina kunder 1- och 2-/linjens support inom alla deras tjänsteområden, redovisning, mätning, produktion och transport. Hos SDC är du en viktig funktion i arbetet med att implementera och testa nya system.

I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal och mail från kunder
 • Agera 2-linjens support med kvalificerad service och rådgivning
 • Vara säljstöd till marknadsansvarig
 • Utbildning av våra kunder i nya systemimplementationer
 • Delaktig att kvalitetssäkra tjänsterna med test.
Du kommer till en början får en gedigen utbildning i de tjänster SDC ger service inom samt en fördjupning på de områden du kommer att verka inom. I specialistrollen blir du en del av ett team som jobbar aktivt och med utveckling av tjänsteområdet.

Vi söker dig som

* Har avklarad gymnasieutbildning med inriktning mot IT, teknik eller liknande.
Har du vidareutbildat dig inom något IT-relaterat på högskola eller universitet alternativt utbildning från Skog- och träteknik ses detta som meriterande.
 • Goda IT-kunskaper och intresse för hur IT-system fungerar.
 • Goda kunskaper inom Microsoft Office-programvaror
 • B-körkort
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift då detta är företagets koncernspråk
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning, där vi söker dig som har bra förmåga att arbeta med andra människor. Detta då du dagligen kommer att samarbeta nära dina kollegor på arbetsplatsen. Vi ser också att du är serviceinriktad som person och tycker om att ha kunddialog. Du är även social, pedagogisk och har lätt att uttrycka dig när det kommer till tal och skrift. Vidare för att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och gillar att ha många bollar i luften.

Övrig information
 • Start: Introduktionsstart i augusti
 • Omfattning: Heltid konsultuppdrag
 • Placering: Centralt, Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SDCs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SDC är ett företag med många olika yrkesroller. På företaget finns medarbetare inom ekonomi och administration, systemutveckling, projektledning, marknad och försäljning, kundtjänst samt experter inom logistik och redovisning. De har ca 130 anställda, varav 32 % kvinnor och 68 % män. Hos vår kund är trivselfaktorn hög och för många anställda är det en arbetsplats genom hela livet. Här finns goda utvecklingsmöjligheter!