Teknisk orderhandläggare till Valmet

Teknisk orderhandläggare till Valmet

Vill du arbeta som teknisk orderhandläggare hos ett ledande bolag inom processindustrin?
Valmet söker nu en ny medarbetare där personlighet och intresse överspeglar erfarenhet! I arbetet kommer du tillsammans med en mer senior teknisk handläggare att agera länken mellan projekt och inköp. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Valmets räkning en teknisk orderhandläggare. Med över 12 000 medarbetare globalt är Valmet bland de ledande leverantörerna inom massa-, pappers- och energiindustrin. På Valmet i Sundsvall arbetar cirka 450 anställda och levererar processer och utrustning för bland annat kemisk och mekanisk massaframställning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valmet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk orderhandläggare tillhör du avdelning Service - MIL performance, där du arbetar tekniskt administrativt i dialog med inköpssamordnare och konstruktionsavdelning för att säkerställa att rätt processteknik finns på plats hos Valmets kunder. Du kommer att se över inköpsbehov, avläsa maskinella ritningar, bevaka logistiken och att ni möter deadlines. Rollen innebär mycket kontaktytor internt men även ut mot kund och leverantörer.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera inköpsorders och kvalitetssäkra designen
 • Göra packlistor och säkerställa leveranser
 • Driva enklare leveransprojekt
I din roll kommer du ha goda möjligheter att utveckla dig och det är ditt driv och din initiativförmåga som avgör hur långt du kan ta dig i denna roll. Det är därför viktigt att du är social, orädd och har en strävan att komma framåt.

Vi söker dig som
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har goda datorkunskaper i Office-paketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då du både internt och externt kommer kommunicera på båda språken
 • Är tekniskt intresserad
Det är meriterande om du:
 • Har en högskole-/universitetsexamen med teknisk inriktning.
 • Har erfarenhet av administrativt arbete och att läsa maskin och detaljritningar
 • Tyska språkkunskaper då du kommer kunna använda det i dialog för att lättare kommunicera mot kunder internationellt.
I den här processen kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och inställning. Vi söker dig som är utåtriktad och snabblärd med ett strukturerat tillvägagångssätt i arbetet. För att passa i denna roll har du en positiv inställning och är en kreativ problemlösare.

Övrig information
 • Start: September eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 6 månader, chans till förlängning.
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet från Valmet är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork