Teknisk Junior Projektledare till Sund Birsta

Teknisk Junior Projektledare till Sund Birsta

Är du dagens student men morgondagens projektledare? Sund Birsta befinner sig i en expansiv fas och söker dig med ett genuint intresse för teknik som på sikt vill utvecklas till en fullfjädrad projektledare! Rollen erbjuder dig en möjlighet att direkt arbeta med internationella projekt världen över.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sund Birstas räkning en junior projektledare. Detta är ett tillfälle för dig med ett stort tekniskt intresse att direkt efter examen få möjligheten att arbeta hos Sund Birsta som är en global aktör på marknaden. Rollen erbjuder dig utveckling som projektledare och till en början kommer du leda mindre projekt. Eftersom kommer projektens omfång att öka och ditt ansvar kommer vara att driva projekt från uppstart till avslut. För att inte stanna upp i din utveckling så erbjuder Sund Birsta fortbildning vid en eventuell överrekytering vilket kommer gynna dina projektledningskunskaper ytterligare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sund Birsta önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sund Birsta. Sund Birstas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetet kommer till största del att drivas i projektform. Ditt närmsta team kommer att bestå av erfarna projektledare. Detta ger dig en unik chans att kunna ta del av den breda tekniska kompetens kollegorna i ditt team besitter medan du erhåller meriterande erfarenheter för en framtida karriär inom projektledning.

Sund Birsta är en ledande aktör inom branschen och levererar allt från enstaka maskiner för att slutföra hanteringssytem inom stålindustri, bind- och bandmaskiner. Detta innebär att projektens innehåll också kommer variera beroende på omfattning och vilken av kunderna du arbetar mot. Din roll kommer innebära att du fungerar som en koordinator mellan de olika funktionerna som finns hos Sund Birsta. I Sundsvall finns även verkstad vilket innebär att du kommer kunna arbeta nära till exempel tillverkare, konstruktörer och marknadsavdelningen.

Vi söker dig som

Har en högskole-/universitetsexamen med teknisk inriktning.

Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då detta krävs i kommunikation med kunder och kollegor.

Vi tror dessutom att du har viss erfarenhet av ledarskap från tidigare arbete.

I rollen som junior projektledare är det viktigt att arbeta effektivt och se till att de olika delarna i projektet blir klar inom den angivna tidsramen. Därför ser vi att du som person har ett driv och är noggrann i ditt arbete. Även är det viktigt att du som person har god förmåga att skapa ett värde i det du gör så att kundernas behov och förväntningar möts.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn tagen till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning.
  • Lön: Marknadsmässig timbaserad månadslön
  • Placering: Sundsvall
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Sund Birsta här.