Systemutvecklare sökes till ledande bolag!

Systemutvecklare sökes till ledande bolag!

Vill du jobba på ett spännande företag som ligger i framkant inom teknikbranschen? Har du tidigare erfarenhet av systemutveckling och vill jobba med att leverera produkter med högsta kvalitet? SDC byter namn till Biometria och söker nu dig som är redo att axla rollen som systemutvecklare inom området utveckling och IT! Biometria är den nya organisationen för virkesmätning och redovisning av skogens virke, ett framåtsträvande företag där just du får vara med att både påverka och utveckla för framtiden. Är du beredd att tänka utanför ramarna och vill vara en del av ett företag som ligger i teknikbranschens framkant passa på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Biometria är ett ständigt växande företag och är nu i behov av en systemutvecklare till verksamheten i Sundsvall. Tjänsten bottnar huvudsakligen i att utveckla och skapa system. De applikationer Biometria utvecklar används i IT-tjänster för exempelvis inmätning för virkes-, transport- och biogasaffärer. Biometria arbetar agilt och har fokus på att organisationen ständigt utvecklas och förbättras och där får du som anställd chans att påverka. Lockas du av att jobba som systemutvecklare på ett företag som tar tillvara på alla medarbetares kompetens? Ett företag som ständigt arbetar med att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet, lättsam stämning och ett bra klimat? Då är Biometria arbetsplatsen för dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Biometria. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt, därefter är ambitionen att bli anställd hos Biometria då dem ser ett långsiktigt behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du både jobba med vidareutveckling av redan befintliga system men också nyutveckling. Du ingår i ett av företagets självstyrande utvecklingsteam där dina arbetsuppgifter är att utveckla de system som stödjer tjänsteområdets tjänster. Systemutvecklingen sker i både backend och frontendmiljö. Biometria ligger i framkant gällande systemutveckling i Microsofts koncept Azure och Biomteria ger dig därför möjligheten att arbeta och utvecklas i HTML5, Angular 6, CSS, Typescript och Bootscap. På backendsidan är det programmen C#, .Net, WebAPI, Azure Service Bus och Azure Service Fabric. Även miljöhantering i form av script, deployment och API:er, tekniska utredningar och arbete med systemarkitektur förekommer.

Tjänsten innebär även att du får möjlighet att agera i en scrum-masterroll om behovet finns. Vidare är det ditt ansvar att stötta teamet i tekniska problemlösningar, där slutanvändarens behov ligger i fokus. Du har även nära kontakt med andra systemutvecklare, UX-designers, IT-arkitekter, testare och även verksamhetens kravställare. Tjänsten passar därför dig som trivs med att vara en del i ett team men som samtidigt är självgående och drivande inom ditt verksamhetsområde.

Vi söker dig som
  • Har en högskole - eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande likvärdig erfarenhet
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då båda språken kommer att användas i dagliga arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och har arbetat i agila projekt.

Som person är du noggrann och jobbar alltid för att leverera hög kvalitet. Att tänka utanför ramarna är inget du backar för och du tar gärna egna initiativ till utveckling. Du är orädd och nyfiken på framtiden inom teknikbranschen, och ser fram emot att bidra till framgång. Du har inga problem med att samarbeta och dela kunskap med andra, och har ett genuint intresse för kodning och systemutveckling.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundsvall
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork